07 juni 2017 
in bloggen

Levensles voor ondernemers: go to places where you are celebrated

Levensles voor ondernemers: go to places where you are celebrated

Deze waardevolle levensles voor ondernemers kwam ik tegen in een boek. Doe jij dit al?

Go to places where you are celebrated, not tolerated

Afgelopen weken loop ik rond met een quote die ik eerder las in een boek. De titel kan ik me niet meer herinneren. De quote: Go to places where you are celebrated, not tolerated. Wanneer je de waarde hiervan door laat dringen, begint het pas te leven. Ik heb zowel op het gebied van werk, maar ook persoonlijk hierdoor pittige keuzes gemaakt. En ik voel me er erg goed bij!
Levensles voor ondernemers: go to places where you are celebrated Jennifer Delano, PR pr-bureau, pr voor ondernemers, pr voor je bedrijf, publiciteit, free publicity, in de media

Verschijnen waar ze jou vieren? Zo kiest de media voor jou!

Wat je droom ook is, publicaties in kranten, (online) magazines en interviews op de radio en televisie tillen jouw business gegarandeerd naar een hoger niveau. Ben jij klaar om op te vallen? In mijn online training Zo kiest de media voor jou leer je welke methodes voor directe publiciteit zorgen!

Je leert:

  • hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent
  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • Welke methodes voor directe publiciteit zorgen;
  • en hoe jij voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt!

Ben jij klaar om dé expert te worden in jouw vakgebied?

JA! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Wil je meer weten over dit onderwerp? Lees ook:

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen