11 september 2019 

Wat zijn public relations en waarom zijn ze onmisbaar voor je bedrijf?

Wat zijn public relations en waarom zijn ze onmisbaar voor je bedrijf?

In deze blog gaan we het hebben over de betekenis van public relations. De ondersteunende rol van alle activiteiten waarmee bedrijven met de markt communiceren.

Goede pr is onmisbaar

Goede public relations of pr zijn onmisbaar. Met goede pr organiseer je naast het vaststellen van de boodschap ook de vertaling naar de juiste mediakanalen. Zo krijg je de gewenste en consistente uitstraling naar je doelgroepen.

Deze zichtbaarheid is de eerste stap naar een gestructureerd opgebouwde (nieuwe) klantrelatie. Met als doel: klanten en klantentrouw. En dat is het onderwerp van mijn volgende blog.

Wil je meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan ook mijn vlog:

Benieuwd wat pr kan betekenen voor jouw bedrijf?

Wil jij ook inzichten krijgen in wat jij kan doen om de media voor jou te laten kiezen? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Voor slechts een paar tientjes ontdek jij hoe je jouw business naar het volgende level tilt!

Lees meer over mijn online training Zo kiest de media voor jou!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen