16 januari 2020 

De kracht van public relations: ben jij klaar voor groei?

De kracht van public relations: ben jij klaar voor groei?

Ik ontdekte de kracht van public relations op een moment waarop ik keihard klanten nodig had. Mijn marketing werd in één klap mega-effectief. In een interview met Linda van Etten deel ik mijn verhaal.

De kracht van public relations

Als ondernemer weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een bedrijf helemaal opnieuw te laten groeien als je een nieuw niveau bereikt. Ik herinner mij het niveau van ‘een paar honderd euro per maand’ en dat van een ‘paar duizend euro per maand’.

Ik herinner me een moment waarop ik keihard klanten nodig had. Ik deed van alles en nog wat aan marketing, maar het moest wat sneller. Toen ontdekte ik de kracht van public relations. Van in de media komen met mijn verhaal en hoe veel effectiever mijn marketing daardoor werd. Daarna ontdekte ik de kracht van herhaling van mijn boodschap in de media. Ik ben vervolgens niet meer weggeweest en dat levert mij klanten op. Omdat mijn geloofwaardigheid groter wordt, mijn bekendheid groter en daarmee mijn bereik ook.

De kracht van public relations: ben jij klaar voor groei? Jennifer Delano PR free publicity in de media DelanoPR media-aandacht trekken als ondernemer marketing

Verhoog je experstatus met de juiste media-aandacht

Daarom was ik zo enthousiast toen onderneemster Linda van Etten me vertelde dat ze een interviewreeks organiseerde over het thema ‘het laten groeien van bedrijven’. De naam is The Wealthy Female Entrepreneur en ja, het is in het Engels. Ze strikte hiervoor zo’n twintig topexperts uit binnen- en buitenland – vandaar dat alles in het Engels is. Ze zullen elke week hun verhaal doen om jou te inspireren om tot de volgende stap te komen in jouw bedrijf. Mijn verhaal is in de tweede week.

Wat onder andere voorbij gaat komen:

  • Hoe je de juiste mindset krijgt die je op alle manieren helpt groeien.
  • Hoe media-aandacht te trekken die jou de expertstatus zal geven (die geef ik natuurlijk).
  • Wat nodig is om je angsten te overwinnen.
  • Wanneer begin je met outsourcingtaken die je niet leuk vindt.
  • Hoe je jezelf beter leert kennen; dat zal je helpen accepteren wie je bent en het geschenk dat je bent aan de wereld.
  • Hoe jouw bedrijf te automatiseren, zodat je meer tijd kunt doorbrengen met je dierbaren.
  • Hoe meer te leren over financiën en wat nodig is om de winst te maken die je wenst.
  • Marketingstrategieën die elke bedrijfseigenaar kan gebruiken om zijn bedrijf snel te laten groeien.
  • Hoe gefocust te zijn.
  • En nog heel veel meer!

Ben jij klaar voor meer klanten?

Ben jij benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Kom in actie! In 15 minuten weet jij exact welke stappen je moet nemen!

Maak een afspraak en ontdek de kracht van public relations

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen