PR-Bureau Rotterdam

''Een beetje PR-bureau kent natuurlijk zijn media. Als PR-professional geloof ik in een goed verhaal. Want een goed verhaal verkoopt zich altijd. Bij dat goede verhaal vinden we de juiste media om dit aan te pitchen. En dát levert de juiste PR op.''

Jennifer Delano - PR-agent

pr bureau rotterdam

PR bureau Rotterdam

Waarom zou je een PR bureau in Rotterdam moeten inschakelen? Het antwoord op die vraag is makkelijk: goede media- aandacht is een doorlopende publiciteit. Eén keer in de media is géén keer in de media. Een goed PR bureau in Rotterdam kan ervoor zorgen dat de media voor jou kiest. Zichtbaarheid ontstaat door jezelf te onderscheiden van je concurrent, je geloofwaardigheid te verhogen en het zorgt ervoor dat je sneller nieuwe klanten aantrekt. Het is een goede manier om een sterke branding te creëren en je naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast heeft een PR bureau in Rotterdam alle kennis en ervaring in het vakgebied waardoor jij sneller in contact komt met een groter netwerk. Wil jij meer autoriteit door publiciteit? Dan is het inschakelen van een PR bureau in Rotterdam dé oplossing!

pr bureau in rotterdam

Hét PR bureau in Rotterdam

Mijn naam is Jennifer Delano en met mijn succesvol PR bureau in Rotterdam ben ik de meest spraakmakende PR specialist van Nederland. Je kent me misschien ook wel van NU.nl, AD, Metro of Trouw. Met mijn PR bureau in Rotterdam zorg ik dat jij 100% publiciteit garantie hebt en jouw persbericht drie tot 5 artikelen oplevert. Ik wil een veelzijdig plaatje aanbieden en daarom creëer ik zichtbaarheid door (social)media- aandacht, creëer ik nieuws en bedenk ik PR- en guerillamarketing- acties. Daarnaast schrijf ik, geef ik workshops over verschillende onderwerpen en sta ik open om nieuwe dingen te leren kennen. Samen met een gespecialiseerd team van vakmensen heb ik al tientallen bedrijven geholpen met hun PR. Ook help ik andere ondernemers hoe ze zelf kunnen zorgen voor gratis media publiciteit. Door middel van een aantal simpele methodes kom je namelijk al ver. Ik kan jou, net zoals al die andere ondernemers, helpen met mijn brede kennis en vele connecties om in de spotlight te komen. Mijn PR bureau in Rotterdam zorgt ervoor dat ik mijn passie en expertise voor PR kan gebruiken om jouw bedrijf te laten shinen!

Wil je nog iets over mij weten, bijvoorbeeld wat doet een PR bureau? Of heb je een vraag over mijn PR bureau in Rotterdam? Neem dan contact op via mijn website, ik vertel je er namelijk graag alles over.

free publicity rotterdam

Waarom free publicity in Rotterdam belangrijk is

Free publicity in Rotterdam, ook wel het krijgen van onbetaalde aandacht in de media, vereist veel creativiteit en ervaring. Voorbeelden van manieren om free publicity te generen zijn reageren op oproepen die journalisten online verspreiden, artikelen die over jouw onderwerp gaan in de media en een persbericht sturen over het nieuws op NU.nl. Ik kan mijn kennis voor jou gebruiken om zo te  herkennen welke verhalen waardevol genoeg zijn om media- aandacht te krijgen. Dit zorgt ervoor dat interviews, gepubliceerde stukken en artikelen meer en beter worden gelezen. Een goed geschreven tekst is namelijk niet meteen free publicity.


Voordat je met free publicity in Rotterdam start of zelfs PR is het belangrijk om te weten wat je doel is. Zorg dat je weet wat je missie, visie en doelgroep is. Je moet tenslotte zelf weten wat jij mensen te bieden hebt. Daarna kun je een overzicht van doelstellingen maken voor jouw doelgroep. Net zoals dat je momenten inplant om PR in te zetten. Dit stappenplan heet een PR-plan. Een goed begin is het halve werk en daarom wil ik je graag helpen bij het maken van zo’n succesvol PR-plan. Dé perfecte basis om PR en free publicity mee te creëren met het meeste resultaat! Je wilt tenslotte zeker weten dat jouw persbericht zichtbaar wordt, waardoor je moeiteloos klanten binnenhaalt. Free publicity is in Rotterdam veel goedkoper en waardevoller dan het regelen van een veel te dure advertentiecampagne.

reclame rotterdam

Schakel nu het PR bureau in Rotterdam in!

Dus ben je net gestart met je bedrijf of wil je simpelweg meer publiciteit krijgen? Wacht niet meer langer en schakel mij en mijn PR bureau in Rotterdam in! Ik zorg ervoor jij in contact komt met je doelgroep, zodat jij één van de meest succesvolste bedrijven gaat worden. Ik zal samen met mijn team je blijven begeleiden en ondersteunen. Net zoals dat wij onze kennis zullen blijven vergroten. Mijn doel is dat ik met mijn groeiende kennis jouw autoriteit kan laten blijven groeien! Ik ben ook werkzaam in de regio Amsterdam, Den Haag en Utrecht

Tijd om eens met elkaar te praten?