PR-Bureau 

''Een beetje PR-bureau kent natuurlijk zijn media. Als PR-professional geloof ik in een goed verhaal. Want een goed verhaal verkoopt zich altijd. Bij dat goede verhaal vinden we de juiste media om dit aan te pitchen. En dát levert de juiste PR op.''

Jennifer Delano - PR-agent

Amsterdam

In Amsterdam vond de start plaats van PR-bureau PRGoeroe. De studie Communicatie Management aan de Hogeschool van Amsterdam was daar de basis van. Ook hier waren alle lessen op het gebied van internetmarketing. Na de start van het PR-bureau volgden ook de eerste Amsterdamse klanten én het PR-event dat zorgde voor Kamervragen en publiciteit van Nederland via Scandinavië tot Amerika.

Rotterdam

De biologische roots van PR-agent Jennifer Delano liggen in de regio Rotterdam. Ook zijn er diverse Rotterdamse klanten die zij met haar PR-bureau verder heeft geholpen. Denk bijvoorbeeld aan Filepurch. Het AD en Elsevier publiceerden over deze

start-up én ze werd uitgenodigd voor een interview op BNR. Dan hebben we het nog niet eens over de vakmedia die publiceerden over het bijzondere verhaal van het ontstaan van deze Rotterdamse onderneming.

Den Haag

Ook in Den Haag is PRGoeroe actief. Als lid van BNI Den Haag worden er handenvol ondernemersgroepen bezocht. Ook Haagse klanten hebben we aan publiciteit geholpen. Zo startte onlangs een franchisenemer zijn eerste horecagelegenheid in Den Haag. Hij vond PR met elk nieuwe publicatie die hieruit voortkwam steeds leuker worden.  

Hoofddorp

Op een steenworp afstand van Schiphol, in Hoofddorp, houdt PR-bureau PRGoeroe kantoor. Daar werd het vijfjarig bestaan gevierd en vonden heel wat PR-brainstormsessies en workshops plaats. We werken met veel plezier vanuit Hoofddorp en helpen mensen uit heel Nederland (al dan niet digitaal) met hun zichtbaarheid. 

Tijd om eens met elkaar te praten?