Reviews Jennifer Delano

Wat zeggen ondernemers over Jennifer Delano? Laat je inspireren door hun reviews.

Elly vertelt: 'Veel respons en een nieuwe klant'

Naar aanleiding van een workshop bij Jennifer vertelt Elly den Harder: 'PR een ‘jasje is dat je aandoet’. 


We zijn geneigd heel groots van media te denken, maar het is gewoon zeggen wat je doet. Dat inzicht is super belangrijk voor me geweest en heeft mij het lef gegeven om samen met andere zakelijke dienstverleners een rondetafelgesprek aan te gaan voor een landelijk magazine. 


Heel spannend, maar ‘dat jasje’ hield me scherp en zat me lekker. Een dikke paginagrote publicatie die op social media heel veel respons opleverde. Zelfs iemand die mij een potentiële klant aanbracht.


 Het interview heeft mij positieve reacties opgeleverd, maar vooral positieve energie! Het zichtbaar worden begint duidelijk vruchten af te werpen. Later ben ik ook nog op de radio geweest.'

Jennifer Delano is a hands on high achiever in the pr business , for me as a fashionentrepreneur I've got even inspired by her. She gave me motivation and thinking over you're ideas with some good suggestions how to implementate some PR things. Jennifer maked me very conscious in the actions concerning getting exposure.

Irving Vorster

Fashiondesigner

In één maand bekend bij duizenden bedrijven!

Afgelopen zomer is Anthony Degenaar dankzij Jennifer met regelmaat in het nieuws geweest. Zijn plannen om mkb-bedrijven te helpen leverden flink wat online publiciteit op. Zo is hij gepubliceerd op méér dan 30 websites! 


Binnen 2 weken resulteerde het in een PR-waarde van 46.759 euro aan online publiciteit in Nederland eneen bereik van meer dan 100.000 mensen. Daarbij mocht hij zelfs aanschuiven bij BNR Radio samen met een samenwerkingspartner.


Het resulteerde in een discussie van 25 minuten live op BNR Radio. En dat helemaal gratis!

She is full of creativity, enthusiasm and energy. If you want to be known, recognized and appreciated, you can achieve this with Jennifer Delano.

Judith Diericks

Social Media Manager

Een vliegende start voor Judith & Richard dankzij een bezoek van SBS6

Sinds de oprichting van dé datingwebsite voor liefhebbers van het platteland trokken Richard en Judith honderden singles aan.


Totdat ze kennismaakte met de PR-technieken van Jennifer.

Het resulteerde in diverse publicaties én een interview van beide oprichters op SBS6 televisieprogramma Hart van Nederland.


Zonder kosten te maken, kwamen ze met hun verhaal de huiskamers binnen van meer dan 1 miljoen mensen.


Op dit moment hebben meer dan 2.500 mensen zich aangemeld op hun datingsite en zijn er al diverse mensen getrouwd naar aanleiding van hun zoektocht op Farmers4Love.

Ondernemers over Jennifer Delano:


Jeannette van Brecht over wat ze leerde van Jennifer Delano

Jennifer Delano barst altijd van de idee├źn. Ze is uniek in wat ze doet en heeft veel lef. Ik ben ervan overtuigd dat zij het heel ver gaat schoppen.

Stacey Chegodayev MSc
Senior Financial Policy Advisor

Ja, ik wil aan de slag met free publicity!