PR-Bureau Utrecht

''Een beetje PR-bureau kent natuurlijk zijn media. Als PR-professional geloof ik in een goed verhaal. Want een goed verhaal verkoopt zich altijd. Bij dat goede verhaal vinden we de juiste media om dit aan te pitchen. En dát levert de juiste PR op.''

Jennifer Delano - PR-agent

pr bureau utrecht

PR bureau Utrecht

Is jouw bedrijf gevestigd in de omgeving van Utrecht en heb je jouw bedrijf altijd al volledig in de schijnwerpers willen zetten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Want met mijn PR bureau in Utrecht krijgt jouw bedrijf de aandacht en publiciteit die het verdiend. Voordat je met PR start raad ik je echter wel aan om eerst vast te stellen wat het doel is. Daarnaast moet ook je missie, visie en uiteraard doelgroep duidelijk zijn. Jij moet weten wat jouw bedrijf de wereld te bieden heeft en waarom klanten bij jou moeten aankloppen. Alleen wanneer dat duidelijk is, kun je een start maken met PR. Vanaf dat moment kan ik samen met jou een uitstekend PR-plan opstellen, want elke minuut gericht op PR is al winst. Met duizenden publicaties op mijn naam heb ik al honderden klanten tevreden kunnen stellen. Wil jij net zoals vele anderen jouw bedrijf onder de aandacht brengen? Neem dan nu nog contact met mij op en ervaar ook zelf de kracht van mijn expertise.

pr bureau in utrecht

Het meest veelzijdige PR bureau van Utrecht

Tegenwoordig hoor je je als modern PR bureau in Utrecht met veel meer bezig te houden dan alleen traditionele PR-activiteiten, zoals het onderhouden van media- en bloggersrelaties en het versturen van persberichten. Alhoewel ik hier uiteraard zeer bedreven in ben, zorg ik nog voor veel meer zaken met betrekking tot PR. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een masterclass zichtbaarheid, het bereiken van doelgroepen via media en influencers, het creëren van relevante social media posts én natuurlijk het vindbaar maken van al jouw (online) content. Met mijn expertise en veelzijdigheid zorg ik ervoor dat jouw boodschap en content gaat scoren. Mijn passie gaat ervoor zorgen dat jij de kracht van PR zult ervaren. Je bedrijf wordt niet alleen bekend in de pers, maar ook in magazines, radio en zelfs op televisie. Mijn bereik is dus enorm en daardoor wordt het bereik van jouw bedrijf net zo groot.

free publicity utrecht

Free publicity in Utrecht, daar draait het om

Het meest bekende onderdeel van PR is ongetwijfeld free publicity. Ik kan die waardevolle verhalen over jouw bedrijf herkennen, welke alle media-aandacht verdienen. De artikelen, gepubliceerde stukken en interviews in magazines en andere communicatiemiddelen die daar uit volgen. Worden niet alleen veel vaker en beter gelezen, ze zijn daarnaast ook nog vele malen geloofwaardiger dan betaalde advertenties. Want het verschil tussen een advertentie en interview is voor iedereen glashelder. Daar komt ook nog bij kijken dat het uitrollen van een uitgebreide advertentiecampagne vele malen duurder is dan het organiseren van free publicity in Utrecht en haar nabije omgeving. Bedenk maar eens hoeveel naamsbekendheid je kunt vergaren wanneer je door een uitstekend persbericht wordt uitgenodigd voor een radio- of tv-programma. Vele klanten van mij gingen je hier al in voor en vergaarden op die manier niet alleen free publicity in Utrecht, maar ook in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en eigenlijk door heel het land! Hier ga ik je mee helpen en ik kan je garanderen dat we dit met mijn netwerk en jouw prachtige verhalen ongetwijfeld voor elkaar gaan krijgen.

marketing utrecht reclame

Een PR bureau in Utrecht zet nét die extra stap

Mijn PR bureau in Utrecht gaat verder dan alleen het publiceren van persberichten en het onderhouden van mediarelaties. Ik schrijf namelijk ook informatieve en vermakende boeken over verscheidene onderwerpen. Daarnaast geef ik ook nog workshops en trainingen met betrekking tot media en publiciteit. Mijn PR bureau nabij Utrecht neemt dus die extra stap om jouw bedrijf in de belangstelling te krijgen én te houden. PR stopt namelijk niet bij een publicatie en daarom zal ik jou blijven helpen en ondersteunen bij al jouw PR-activiteiten. Wil jij die extra stap in de schijnwerpers zetten en heb je behoefte aan een PR bureau in Utrecht dat die stap met jou gaat zetten? Zoek dan zeker niet verder, want ik ga ervoor zorgen dat jouw bedrijf de aandacht krijgt dat het verdiend.

Tijd om eens met elkaar te praten?