PR-Bureau Den Haag

''Een beetje PR-bureau kent natuurlijk zijn media. Als PR-professional geloof ik in een goed verhaal. Want een goed verhaal verkoopt zich altijd. Bij dat goede verhaal vinden we de juiste media om dit aan te pitchen. En dát levert de juiste PR op.''

Jennifer Delano - PR-agent

pr bureau den haag

PR bureau Den Haag

Ik ben de meest spraakmakende PR specialist van Nederland! Mijn PR Bureau nabij Den Haag gaat ervoor zorgen dat jouw bedrijf in de aandacht van de media komt. Al honderden klanten zijn je met veel succes voorgegaan. Het topteam van mijn PR Bureau in Den Haag staat voor jou klaar. Mijn naam is Jennifer Delano en ik mag mij een expert op het gebied van PR noemen. Door mijn jarenlange ervaring heb ik niet alleen de expertise in huis, maar ook de connecties. Duizenden publicaties heb ik op mijn naam staan en ruim tweehonderd klanten heb ik tot volle tevredenheid mogen helpen. Lees maar eens de reviews en ontdek hoe klanten die jou voorgingen onze samenwerking hebben ervaren. Ben jij op zoek naar een PR Bureau nabij Den Haag dat jou écht verder kan helpen? Een PR Bureau nabij Den Haag dat er gegarandeerd voor gaat zorgen dat jij de (media)aandacht gaat krijgen die jij verdiend? Neem dan snel contact met mij op. En voor je het weet sta jij in de spotlights.

pr bureau in den haag

Hét PR Bureau van Den Haag en omstreken

Word zichtbaar en maak een enorme groei door met jouw bedrijf! Mijn PR Bureau in Den Haag gaat hiervoor zorgen. Ik heb een professioneel en ervaren team van uitblinkers in de PR wereld om mij heen verzameld en samen gaan wij ervoor zorgen dat jij zichtbaar wordt. Samen met jou gaat ons PR Bureau in Den Haag aan de slag om een professioneel en succesvol persbericht op te stellen. Wij weten precies waar dit aan moet voldoen. Jouw persbericht verdient aandacht en daar ga ik persoonlijk voor zorgen. Mijn connecties gaan ver, maar mijn expertise nóg verder. Daarom kan ik jou garanderen dat jouw persbericht tenminste drie tot vijf artikelen in de media gaat opleveren. Dit betekent een bereik van duizenden mensen. Natuurlijk laat ik jou na het publiceren niet in de steek. Mijn PR Bureau in Den Haag en ik blijven aan jouw zijde om je te begeleiden en verder op weg te helpen. Ben jij net gestart met je bedrijf en weet je even niet meer hoe nu verder? Ook dan ben jij gewoon welkom! Ik ga je helpen om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep. Je kan bij mijn PR Bureau nabij Den Haag onder andere trainingen en workshops volgen. Tijdens deze workshops maak ik je bewust van de kracht van de media en hoe jij deze in jouw voordeel in kunt zetten. Ik leer je simpele methodes om de aandacht van de media te trekken. Het zijn methodes die iedereen kan gebruiken, maar je moet ze wel weten en kunnen toepassen. En daar help ik je graag bij.

free publicity den haag

Free publicity Den Haag: daar gaan wij voor zorgen!

De pers weet míj te vinden en ik ga ervoor zorgen dat ze ook jou weten te vinden. Dit betekent dat jij straks niet bakken met geld hoeft uit te geven aan promoties en campagnes. Nee, free publicity in Den Haag en omstreken is iets dat ook voor jou in het verschiet ligt. En free publicity in Den Haag en omstreken is de beste publiciteit die je kunt hebben. Het levert enorm veel op voor redelijk weinig moeite. Ik help je hiermee en zorg dat klanten en de media joú gaan vinden en niet andersom. Veel van mijn klanten zijn regelmatig op de radio geweest om over hun expertise te vertellen. Hun naam wordt hierbij gratis onder de aandacht gebracht van wel honderdduizenden mensen. En dit kan weer leiden tot nóg meer free publicity in Den Haag en omgeving. Of zelfs in heel Nederland! Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van PR heb ik veel van mijn klanten op de nationale televisie weten te krijgen. En dit zonder kosten! Programma’s als ‘Hart van Nederland’ kwamen namelijk na het publiceren van ons persbericht naar mijn klant toe en creëerde daarmee gratis publiciteit bij meer dan 1 miljoen mensen. Deze klant maakte een vliegende start en is nu een grote en succesvolle ondernemer. Natuurlijk wil ik jou ook helpen om aan free publicity in Den Haag of in heel Nederland te komen. Samen gaan we ervoor zorgen dat jij de aandacht gaat krijgen die jij verdient!

reclame den haag marketing

PR Bureau Den Haag van specialist Jennifer Delano

Hét PR Bureau van Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en omstreken! Zo mogen wij ons met trots noemen. En ik ga jou leren hoe jij hét bedrijf binnen jouw branche kan worden. Ik schrijf, spreek en geef workshops en trainingen aan iedereen die wilt leren hoe je in de publiciteit komt én blijft. Mijn succesvolle PR Bureau bij Den Haag bestaat uitsluitend uit topmensen die alles weten op het gebied van PR. Nog dagelijks blijven ik en mijn team energie steken in het op peil houden van onze kennis, zodat we jou verder kunnen brengen dan je ooit had durven dromen. Mijn passie voor PR gaat ver en ik ga er alles aan doen om jouw bedrijf zichtbaar te maken in de media en de aandacht te laten krijgen die het verdiend. Mijn klanten hebben met een special in de Margriet gestaan en met artikelen in De Telegraaf. En dit gaan we ook voor jou bereiken! Ben jij er klaar voor om in de media te verschijnen? Ben je klaar voor alle aandacht die je hierbij gaat krijgen? En is je bedrijf klaar voor het verwelkomen van talloze nieuwe klanten? Maak dan direct een afspraak of neem contact op. We gaan dan samen een plan maken en zorgen ervoor dat jij de aandacht gaat krijgen die je verdient!

Tijd om eens met elkaar te praten?