Mijn boeken


57 sleutels voor jouw succesVan 12 tot 17 - Dagboek van een gepest kind


Je doelen bereiken als model3 manieren om in het nieuws te komen

''Van 12 tot 17'' - Dagboek van een gepest kind. 

Ook publiceerde Jennifer haar dagboek uit haar puberteit, waarin ze gepest werd. Het eerste autobiografische dagboek met als onderwerp pesten was een feit. 'Het dagboek van een gepest kind' bevat belangrijke informatie voor ouders, leerkrachten. Maar daarnaast ook iedereen die gepest wordt op school, gepest is of beter wil begrijpen hoe het is om jarenlang gepest te worden op school. Met dit boek levert Jennifer Delano als ervaringsdeskundige een bijdrage aan de discussie over pesten op school en de mogelijke gevolgen ervan.

57 sleutels 

voor jouw PR succes! 

Het eerste echte e-book '57 sleutels voor PR succes' bevat 57 praktische manieren om een onderneming nieuwswaardig te maken, wat kan resulteren in free publicity.

3 manieren om in het nieuws te komen

Haar laatste e-book is '3 manieren om in het nieuws te komen'. Vragen over wat de manieren zijn om aan free publicity te komen. Download deze dan gratis via onderstaande knop!

501 redenen 

om hem te dumpen

Jennifer Delano formeerde tijdens haar atheneum tijd een gelegenheids-cabaretgroep die met succes optrad. Ondanks alle open podia, open mics en het plaatsnemen in de heuse cabaretgroep, bleek Jennifer als cabaretière alleen grappig genoeg voor de vriendschappelijke kring. Online is alleen nog haar boek '501 redenen om hem te dumpen' uit deze tijd te vinden. Volgens Jennifer is “het boek is niet echt grappig, alleen aardig om te lezen wanneer je echt dronken bent.”

'Je doelen bereiken als model'

In 2008 publiceerde Jennifer haar eerste echte boek: 'Je doelen bereiken als model'.

Hierin beschrijft ze hoe je door middel van een goede route jouw doelen kunt bereiken in de modellen- en acteerwereld. Het laat mensen ontdekken hoe je met de juiste promotie jezelf in de kijker kunt spelen.