PR-Bureau Amsterdam

''Een beetje PR-bureau kent natuurlijk zijn media. Als PR-professional geloof ik in een goed verhaal. Want een goed verhaal verkoopt zich altijd. Bij dat goede verhaal vinden we de juiste media om dit aan te pitchen. En dát levert de juiste PR op.''

Jennifer Delano - PR-agent

Pr bureau Amsterdam

Wil jij werken met hét PR bureau van Amsterdam en omstreken? Dan ben je bij Jennifer Delano PR aan het juiste adres. Dit is namelijk de plek waar jij terecht kunt om te werken aan de online zichtbaarheid van je bedrijf. Ik zet me graag in om deze zichtbaarheid voor jouw organisatie te laten groeien door middel van (social) media aandacht. PR, oftewel Public Relations, is dé manier om jouw bedrijf voor weinig geld onder de aandacht te krijgen. Hoe ik dit doe? Daar vertel ik je graag meer over! Voor meer informatie over mijn PR bureau nabij Amsterdam kun je contact met me opnemen. Dan kijken we samen naar wat ik voor jou kan betekenen.

pr bureau amsterdam

Werkwijze van mijn PR bureau in Amsterdam

Op zoek naar een PR bureau in Amsterdam? Ik help je graag verder. Samen met jou zorg ik ervoor dat de persberichten van jouw organisatie worden gepubliceerd en in de spotlight komen te staan. Dit doe ik onder andere door een masterclass te geven waarin je leert om meer klanten, zichtbaarheid en een groter bereik te creëren voor minder geld. Daarnaast kan ik je ook helpen met een persbericht met gegarandeerde publicatie. Op deze manier is jouw persbericht gegarandeerd zichtbaar in de media. Ook geef ik een online training ‘Zo kiest de media voor jou’. Hierin leer ik je in ongeveer anderhalf uur hoe je de aandacht van de media kunt trekken. Spreekt één van deze werkwijzen je aan? Dan help ik je graag door middel van mijn trainingen. Als aanvulling kun je ook nog een gratis e-book bij mijn PR bureau in Amsterdam bestellen. Hierin kun je ontdekken met welke methodes je met succes in de media kunt opvallen.

free publicity amsterdam

Waarom gebruik maken van free publicity in Amsterdam?

Free publicity in Amsterdam volgens mijn methodes is dé manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen in de media. Met mijn creativiteit, expertise, jarenlange ervaring en passie voor het vak help ik je graag, samen met mijn enthousiaste team, aan free publicity in Amsterdam. Ik bedenk PR- en guerillamarketing acties zodat jouw bedrijf eruit springt op verschillende (social) mediaplatformen zoals Instagram. Maar ik geef ook workshops waarin ik je leer hoe je de aandacht van de media naar jouw bedrijf toe kunt trekken. Door deze workshops leer ook jij de fijne kneepjes van het vak, waardoor je weet hoe je zelf free publicity in Amsterdam en omstreken kunt inzetten.

amsterdam reclame

Jennifer Delano PR bureau Amsterdam

Word jij enthousiast van mijn werkwijze? Dan zet ik mij samen met mijn ervaren team vol professionals graag in om het maximale uit jouw onderneming te halen. Door middel van creatieve ideeën en workshops geef ik jou de handvaten die je nodig hebt om persberichten te publiceren in de media. Uiteraard kun je altijd op mij terugvallen als je ergens vastloopt. Wat mij uniek maakt, is dat ik ook zelf iedere dag nieuwe dingen leer, zodat ik deze in kan zetten om je zo goed mogelijk te helpen. Ik blijf altijd up-to-date over de laatste trends en ontwikkelingen en zet mijn kennis graag in om jouw onderneming onder de aandacht te krijgen. Ben je benieuwd geworden naar wat mijn PR bureau nabij Amsterdam voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Ik ben ook werkzaam in de omgeving, Rotterdam, Den Haag en Utrecht,

Tijd om eens met elkaar te praten?