01 juli 2022 

Is jouw profielfoto wel goed? Test hem hier!

Is jouw profielfoto wel goed? Test hem hier!

Als iets ingewikkeld is om uit te zoeken, dan is het je profielfoto. Met regelmaat zoek ik ze uit voor klanten. Wat een werk zeg. Nu ben ik dol op profielfoto’s en houd ik van de zoektocht. Welke foto’s vertellen het beste het te vertellen verhaal? 

Vind jij het ook zo lastig om een goede profielfoto te kiezen?

Uiteraard ben ik op mijn eigen foto’s het meest kritisch. Zo herinner ik me dat ik 6 maanden(!) heb gedaan over het goedkeuren van een profielfoto met mijn toen ‘’nieuwe zwarte haar.’’ Gelukkig wordt het steeds makkelijker passende foto’s te maken of simpelweg beter los te laten hoe ik mezelf zie versus hoe ik word gezien. Die foto die ik gebruik voor mijn podcast, had ik zelf geeneens uitgekozen uit de eerste reeks foto’s. Gelukkig had de fotograaf de link naar alle foto’s nog en vond ik deze.

Zo kies je makkelijker de juiste profielfoto

Vanaf nu kan het kiezen van een profielfoto makkelijker worden. Je kunt op de website (en nee ik word niet betaald om deze blog te tikken of voor klikken naar hun site) https://www.photofeeler.com/  je foto uploaden en vragen of anderen hem willen beoordelen. Zo was ik heerlijk aan het twijfelen welke LinkedInfoto ik moest gebruiken, maar werd me al snel duidelijk dat ik het beste mijn huidige foto kon aanhouden. 


Probeer het gerust uit – je kunt helemaal verrast worden…

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen