Gegarandeerd gepubliceerd worden?

Meld je aan en start met opvallen!

Wil jij een onderneming die regelmatig zichtbaar is in de media en daardoor moeiteloos klanten binnenhaalt?

Samen zorgen we ervoor dat het bij de juiste mensen terechtkomt.
Voor je het weet sta jij te shinen in de media! 


Zie hieronder voorbeelden van wie jou voor zijn gegaan. 

Over Jennifer Delano

Jennifer Delano is een Nederlandse onderneemster, #1 auteur, spreekster en PR-agent. 15 jaar geleden begon ze haar onderneming en even later ontstond er een periode van te weinig werk. Er moest iets gebeuren! Maar hoe ging ze die nieuwe klanten binnenhalen? Dat was het moment dat ze de kansen van PR ontdekte, oftewel: Public Relations. Ze schreef haar eerste persbericht en ontdekte hoe je in de media kunt komen en blijven. Nu weten klanten en de pers haar te vinden.

 

Sindsdien heeft ze tientallen bedrijven geholpen met hun PR en honderden ondernemers geleerd hoe ze door middel van simpele methodes zelf voor gratis media publiciteit kunnen zorgen en daardoor meer zichtbaarheid en klanten.


Jennifer Delano is de meest spraakmakende pr-specialist van Nederland. Met een enthousiast team van vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor PR. Jennifer organiseert zichtbaarheid door (social)media-aandacht. Ze creëert nieuws en bedenkt pr- en guerrillamarketing-acties. Jennifer schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om in te zetten. € 2200,-
€ 1497,-

3 publicaties in diverse media!

Ben jij klaar om op te gaan vallen en wil jij zeker weten dat jouw persbericht in de media verschijnt?


✓ 3 gegarandeerde publicaties

✓ Actieve opvolging

✓ Monitoring van publicaties


Waarom dit misschien niets voor jou is

Bij ons streven naar transparantie willen we je enkele redenen geven waarom ons pakket van drie publicaties misschien niet geschikt is voor jou:


  1. Verwacht geen directe verkoopresultaten: PR is krachtig voor merkbouw en langetermijngroei, maar het is geen magische oplossing voor onmiddellijke verkoopcijfers. De impact van PR is vaak indirect en bouwt over tijd op.
  2. Persoonlijke focus: Deze publicaties zijn interviews en rubrieken die jou als ondernemer in de schijnwerpers zetten, niet direct je bedrijf. Het is een kans om jouw verhaal en persoonlijke visie te delen, wat indirect ten goede kan komen aan je bedrijfsimago.
  3. Geen garantie op specifieke media: Hoewel we ons best doen om je in de gewenste media te krijgen, kunnen we plaatsing in specifieke titels of outlets niet garanderen. De media-aandacht hangt af van vele factoren, waaronder de relevantie en actualiteit van het nieuws.


Gebruik dit om je marketing, zichtbaarheid en expertstatus te verhogen

Als je doel is om je zichtbaarheid te vergroten, je positie als expert in de markt te bekrachtigen en een solide basis voor je marketing te leggen, dan kan ons aanbod je hier uitstekend bij helpen. Met de juiste verwachtingen kun je maximaal profiteren van de mogelijkheden die PR biedt.

Aan de slag!

100% publiciteit garantie!

 Ik zorg ervoor dat jouw persbericht tenminste 3 tot 5 artikelen oplevert.