Gegarandeerd gepubliceerd worden met je persbericht?

Meld je aan en start met opvallen!

Wil jij een onderneming die regelmatig zichtbaar is in de media en daardoor moeiteloos klanten binnenhaalt?

Samen schrijven we het perfecte persbericht en zorgen we ervoor dat het bij de juiste mensen terechtkomt.
Voor je het weet sta jij te shinen in de media! 


Zie hieronder voorbeelden van wie jou  voor zijn gegaan. 

Over Jennifer Delano

Jennifer Delano is een Nederlandse onderneemster, auteur, spreekster en PR-agent. 15 jaar geleden begon ze haar onderneming en even later ontstond er een periode van te weinig werk. Er moest iets gebeuren! Maar hoe ging ze die nieuwe klanten binnenhalen? Dat was het moment dat ze de kansen van PR ontdekte, oftewel: Public Relations. Ze schreef haar eerste persbericht en ontdekte hoe je in de media kunt komen en blijven. Nu weten klanten en de pers haar te vinden.

 

Sindsdien heeft ze tientallen bedrijven geholpen met hun PR en honderden ondernemers geleerd hoe ze door middel van simpele methodes zelf voor gratis media publiciteit kunnen zorgen en daardoor meer zichtbaarheid en klanten.


Jennifer Delano is de meest spraakmakende pr-specialist van Nederland. Met een enthousiast team van vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor PR. Jennifer organiseert zichtbaarheid door (social)media-aandacht. Ze creëert nieuws en bedenkt pr- en guerrillamarketing-acties. Jennifer schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om in te zetten. 


null

€ 2200,-
€ 1497,-

Persbericht met gegarandeerde publicatie!

Ben jij klaar om op te gaan vallen en wil jij zeker weten dat jouw persbericht in de media verschijnt?


100% publiciteit garantie!

 Ik zorg ervoor dat jouw persbericht tenminste 3 tot 5 artikelen oplevert.