28 juni 2022 

De media in met je award – Ilza deed het

De media in met je award – Ilza deed het

De media in met je award? Ilza Keeman van Het koekatelier laat zien hoe je dat aanpakt. 

Met je award in de media: een voorbeeld

Ilza Keeman runt de webshop Koekatelier. Ze won er een gouden Shopping Award mee won. Deze Tilburgse onderneemster begon haar onderneming vanuit een liefde voor bakken, daarna begon het bedrijf met groeien. Ik leerde Ilza kennen via Succes met je Webshop, waar Ilza onderdeel is van het Next Level programma. Of ik met haar verhaal en de nieuwe nominatie op zak de media in kon: jazeker!

Een heerlijke nieuwshaak

Met een publieksprijs op zak van de Shopping Awards 2022 in de categorie DIY & Hobby had ze een heerlijke nieuwshaak te pakken. Zowel de vakmedia, lokale media en de ondernemersmedia wilden graag meer weten over Ilza en dit nieuws. Ik vertaalde het nieuws richting een passend persbericht. Met een persbericht in handen om iedereen te informeren ben aan de slag gegaan. Ik zocht een aantal geweldige foto’s van Ilza en haar bedrijf uit en begon met het verspreiden van het nieuws richting de media. Veel gemail, gebeld, gewhatsappt, etc., etc.

Ilza Keeman schreef over de resultaten het volgende: ‘’Toen Koekatelier er onverwacht met goud vandoor ging op de Shopping Awards 2022 voor de publieksprijs DIY & Hobby moest er snel geschakeld worden. We wilden gebruik maken van het moment om zo veel mogelijk free publicity te genereren voor ons pas 2 jaar oude bedrijf.

Jennifer is hier vlot ingesprongen en heeft ervoor gezorgd dat het persbericht wat ze snel maakte binnen één dag al publiciteit opleverde. Uiteindelijk zijn er 8 publicaties geweest waaronder een aantal grote namen in de ondernemerswereld.

Bedankt, Jennifer, voor dit knappe staaltje vlotte PR.’’

Ook de media in met jouw verhaal? Plan een call in of schaf meteen jouw persbericht aan: https://jenniferdelano.nl/persbericht/.

PS: wat mooie resultaten:

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen