22 juni 2022 

TIP: Deel je videopitch op Onderneem in voor publiciteit

Publiciteit met je videopitch? Bekijk mijn videopitch op Onderneem in

Afgelopen maand werd ik gevraagd om een videopitch te maken en in te sturen voor het nieuwste online magazine voor ondernemers in de regio: Onderneem in. Sinds deze week staat deze online in het net gelanceerde magazine. Best wel leuk om mezelf terug te zien tussen al die andere ondernemers. 

Videopitch voor mijn nieuwe e-book

In mijn videopitch stel ik mezelf kort voor en raad ik kijkers aan mijn nieuwe gratis e-book 3 manieren om in het nieuws te komen te downloaden.

Bekijk mijn videopitch op magazines.onderneemin.nlIs jouw videopitch de volgende? 

Dit nieuwe online mediaplatform heeft als doel om bij iedere editie 10 tot 12 ondernemers verrassend in de schijnwerpers te zetten. Onderneem in verschijnt elk kwartaal (4 keer per jaar) als offline magazine maar is ook blijvend online te vinden. Het doel achter dit magazine om een interactief podium te bieden om te netwerken of om te verbinden aan nieuwe contacten.

Ook de volgende videorubriek zoekt weer kandidaten… wil jij een keer shinen met jouw videopitch? Pak de telefoon en bel naar 023 - 2100 201 of stuur een mail kennemerland@onderneemin.nl.

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen