29 april 2022 

Ondernemerstalk voor Wageningen University & Research: diversiteit en het opbouwen van teams


Van 14 tot en met 18 maart 2022 vond de StartHub's Diversity Week plaats. Deze week stond in het teken van het op gang brengen van het gesprek over diversiteit en inclusiviteit in ondernemerschap. StartHub Wageningen is de startup incubator en opleider voor studenten, PhD's en pas afgestudeerden van Wageningen University & Research. Hun kernfocus is het ontwikkelen van ondernemende competenties van studenten en studentondernemers.

Om studenten te stimuleren en te helpen met de ontwikkeling van ondernemende competenties, bieden zij een divers programma aan waarin mensen hun ondernemende vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Op de Linkedinpagina van StartHub schreven ze: 

''Het tweede event was Creating Successful Teams; the Power of Diversity op dinsdag! Met twee inspirerende talks van Madhumitha Muthurajan en Jennifer Delano 📢 PR Specialist. Beiden spraken over hun ervaring met het werken binnen en het creëren van diverse teams.''

Het was een geweldig om gevraagd te worden een bijdrage te leveren aan deze week. Het werd een interactieve sessie en gaf de kans om voor de eerste keer te spreken over het belang van een goed team. Het is namelijk key voor een onderneming met groeiplannen om te werken met een team van specialisten. 

Op zoek naar Jennifer Delano als spreker? Neem via deze pagina contact op! www.jenniferdelano.nl/contact 
Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen