17 mei 2023 
in pr

Ik gaf een workshop PR bij Stichting Foodspecialisten Nederland

Deze maand was ik op bezoek bij Stichting Foodspecialisten Nederland om een workshop PR te geven. De finalisten van de nationale competities foodspecialiteiten op het gebied van kaas en nootjes wilden alles weten over jezelf promoten. Er kwamen mooie ideeën hiervoor op tafel. Na afloop was het iedereen duidelijk waarom de concurrent meer in de media staat dan zij. Het was een leuke middag. Mooi om ondernemers en finalisten van Foodspecialiteitenwinkels te ontmoeten.

Mijn eerste reactie na thuiskomst: ‘’Dankjewel Rick Brantenaar - online en offline helemaal enthousiast over de #retailwereld van #foodspecialisten. Het was weer heerlijk om alles te vertellen over #freepublicity, #publicrelations en jezelf promoten. Daarna kreeg iedereen mijn boek Nee zeggen loont cadeau. Ik kijk terug naar een heerlijke middag :)’’

Heb jij ook een groep mensen die meer willen weten over jezelf of de business promoten en de mogelijkheden van free publicity? Contact ons via ons contactformulier.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen