11 mei 2023 

Kom naar het Freedom and Integration Festival 2023

Kom naar het Freedom and Integration Festival 2023

Over een paar dagen is het zover: het Freedom and Integration Festival in Amsterdam op 13 mei 2023! Dit exclusieve evenement is gewijd aan vrouwen uit alle lagen van de bevolking en viert diversiteit, identiteit en taal. Het is een dag om te ontspannen, te leren en betekenisvolle banden te smeden met andere ongelooflijke vrouwen. Vorig jaar was echt een feestje om erbij te zijn.

Stel je voor dat je in een levendige sfeer stapt met twee bruisende gebouwen, waar inspirerende vrouwen elkaar ontmoeten. Ontdek een reeks handgemaakte producten tot innovatieve diensten en een geweldige sfeer. Het is een kans om medeonderneemsters te steunen en ondertussen geweldige nieuwe producten te ontdekken.

Workshops en leren

Daarnaast is er nog hele line-up van workshops te volgen, geleid door professionals op verschillende gebieden. Vergroot je kennis, leer nieuwe vaardigheden en verken onderwerpen die je nieuwsgierigheid aanwakkeren. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, ondernemerschap of welzijn, er zit vast iets voor je bij.


Speciale workshop: "The Dutch Way: How to Grow Your Business with PR and Branding in the Netherlands"

Als PR-expert schuif ik, Jennifer Delano, samen met brandingspecialist Danny Martins aan om een workshop te geven: "The Dutch Way: How to Grow Your Business with PR and Branding in the Netherlands".

Doe mee van 16.00-17.00 uur en krijg waardevolle inzichten in het gebruik van PR en brandingstrategieën voor zakelijk succes in Nederland.

Verbinding en empowerment

Het Freedom and Integration Festival is meer dan een evenement; het is een ervaring. Kom in contact met gelijkgestemde vrouwen. Deel verhalen, wissel ideeën uit en bouw sterke relaties op die het festival zelf overstijgen. Samen kunnen we een ondersteunende gemeenschap creëren die inspireert.

Nog even alles op een rij:

Datum: 13 mei 2022, zaterdag

Openingstijd: 10:00 uur tot 18:30 uur.

📍 Locatie: Tonnie&Co - Vrijheidslaan 100 en 43, Amsterdam


Zorg dat je het niet mist!

Regel je ticket direct.

Tot dan!


Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen