19 oktober 2023 

Interview over mijn boek Nee zeggen loont in Managementboek Magazine

Met trots kan ik delen dat ik ben opgenomen in het Managementboek Magazine. In deze editie (zie foto) sta ik met een twee pagina's groot interview en een mooie foto.

De aanleiding voor dit interview is het succes van mijn boek Nee zeggen loont. Mijn eerste managementboek stond na de lancering wekenlang op nummer 1 in de Managementboek.nl bestsellerlijst.

In het interview met het Managementboek Magazine ga ik in op de achtergrond van mijn boek en de reden waarom ik vind dat nee zeggen zo belangrijk is. Ik deel ook tips en tricks over hoe je nee kunt zeggen zonder je schuldig te voelen en daarmee veel meer ruimte kunt creëren voor klanten waar je wel gelukkig van wordt. 


Ik ben erg trots op dit interview en hoop dat het nog meer mensen inspireert om het boek te overwegen te lezen, of natuurlijk om zelf een boek te schrijven. Het is echt een droom die uitkomt: in een paar maanden zo ver te komen als managementboekschrijver. En we zijn nog lang niet klaar.

Het interview is online hier te lezen.

Ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund om te komen waar we nu zijn. Natuurlijk mijn uitgeverij, alle mensen die ik heb geïnterviewd voor het boek, alle niet-passende klanten voor de inspiratie en drive om dit boek te schrijven, en natuurlijk alle lezers.

Heb je het boek nog niet gelezen en wil je graag een gesigneerd exemplaar? Klik hier: http://www.neezeggenloont.nl


Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen