25 januari 2024 

Adformatie Magazine: Jennifer Delano, communicatieprofessional, deelt haar out-of-office-verhaal

Yes, ik sta in het Adformatie Magazine. Niet alleen met een interview, maar met een hele fotoshoot die laat zien wat ik allemaal doe buiten kantoortijden.

De titel luidt: “PR-expert Jennifer Delano geeft ook taalles: ‘Ik zat kennelijk te wachten op een duwtje.’” Het gaat over het leren van een nieuwe taal: Arabisch.

In het magazine vertel ik:

"Ik wilde al heel lang Arabisch leren, zat kennelijk te wachten op een duwtje of een grote aanleiding."

Dat duwtje kwam via een appgroep, waar ik ontdekte dat iemand Nederlands wilde leren – een Syrische man, die geen Engels spreekt. Ik besloot hem Nederlands te leren in ruil voor Arabische lessen. Het was een onconventionele start, maar met vertaalapps op onze mobieltjes overwonnen we de taalbarrière. Lees het hele verhaal op Adformatie.nl.

We zijn een paar maanden verder

Ik kan je zeggen: zijn Nederlands is heel wat beter dan mijn Arabisch. Hij voert volledige gesprekken, terwijl ik nog steeds aan het oefenen ben. Het helpt natuurlijk dat hij in een land woont waar iedereen Nederlands tegen hem spreekt. Ik ben nu op zoek naar meer mensen om Arabisch mee te oefenen.

Het is geweldig om nieuwe dingen te leren, zowel in het leven als in ondernemerschap. Beide zijn altijd in beweging. Elk jaar brengt verandering, en ik pas mijn aanpak aan om succesvol te blijven. Blijf dus nieuwe dingen proberen!

Bekijk hier de publicatie in het magazine:Wil je meer weten over mijn werk als pr-agent? Hier vind je mijn recentste cases: https://prgoeroes.nl/klanten/

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen