01 februari 2024 

Van telefoonangst tot Australische podcast: beluister mijn interview in de Online Prosperity Show

Stel je eens voor dat je me een paar jaar geleden had verteld dat ik op een Australische podcast zou verschijnen. Ik had je niet geloofd. Nog geen vijftien jaar geleden nam ik niet eens de telefoon op als ik wist dat de beller Engels sprak. En nu neem ik een Australische podcast op, helemaal in het Engels, zonder ook maar een moment stil te vallen.

Een bestseller schrijven en barrières doorbreken

In deze boeiende aflevering van de The Online Prosperity Show praten we over het schrijven van een bestseller, het bevorderen van gendergelijkheid in leidinggevende posities en waarom jij net zo gepassioneerd zou moeten zijn over het genereren van free publicity.

Ben je klaar om de geheimen te ontdekken achter het laten groeien van je bedrijf met behulp van pr? Dan is het tijd om The Online Prosperity Show te beluisteren. Hieronder vind je alle links. De keuze is aan jou of je liever kijkt of luistert.

Klanten vinden, nieuws pitchen en slim outsourcen

In de podcast onthul ik insiderstrategieën en pr-tactieken, waaronder het wekelijks vinden van nieuwe klanten tijdens lockdowns, het pitchen van nieuws aan journalisten en de kracht van outsourcing voor ondernemers.

Daarnaast deel ik mijn passie voor het vergaren van free publicity voor innovaties en vertel ik over de missie van mijn pr-bureau, PRGoeroes, om in de komende jaren een miljard euro aan media-aandacht te genereren voor innovatieve zakelijke dienstverleners. Ken jij of ben jij zo'n innovatief bedrijf dat een deel van deze publiciteit wil aantrekken? Vul dan het contactformulier in!

Nu de linkjes naar mijn Engelstalige optreden.

Hier de YouTube: 


Liever lekker luisteren?

Klaar met moeilijke klanten? Nee zeggen loont maakt tijd en geld besparen simpel. Haal jouw boek nu in huis!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Yvonne
Door

Yvonne

op 03 Feb 2024

Wat goed, dat je nu zoveel meer vertrouwd bent om Engels te spreken en een podcast hebt op durven nemen! Ik voel ook altijd een lichte drempel om Engels te spreken aan de telefoon trouwens. Hopelijk wordt de podcast goed beluisterd.

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 03 Feb 2024

Het blijkt maar weer een spier te zijn die je gewoon kan trainen. Het praten in het Engels wordt steeds makkelijker!

Kijkje in huis en tuin
Door

Kijkje in huis en tuin

op 03 Feb 2024

Wat stoer dat je een podcast in het Engels opneemt, persoonlijk zou ik het erg spannend en moeilijk vinden.

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 03 Feb 2024

Ik vind het ook nog steeds spannend, maar het is ook een geweldige uitdaging.

Irene | Neneh's Choice
Door

Irene | Neneh's Choice

op 03 Feb 2024

Goed van je om die uitdaging aan te gaan. Mij lijkt een podcast sowieso spannend, laat staan in het Engels!

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 03 Feb 2024

Het wordt steeds makkelijker, en ook steeds leuker. Ik raad aan; gewoon ja zeggen als ze je vragen!

Elisa van Flitter Fever reisblog
Door

Elisa van Flitter Fever reisblog

op 03 Feb 2024

Wat bijzonder dat je podcasts opneemt gericht aan een doelgroep aan de andere kant van de wereld! Lang leve de digitalisering! Ik heb in de VS gewoond dus Engels spreken is voor mij geen issue, maar schroom om te bellen herken ik wel van vroeger.

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 03 Feb 2024

Het was wel een beetje vroeg, maar het kan gewoon. Ook mooi om voor potentiële klanten te weten dat publiciteit in het buitenland dankzij de digitalisering gewoon mogelijk is.

Jouvence
Door

Jouvence

op 03 Feb 2024

Wat gaaf dat je podcasts opneemt voor in Australië! Ik neem de telefoon dus ook niet op als ik een buitenlandse, of überhaupt een onbekende, beller in het scherm zie verschijnen. Heb sowieso een hekel aan mezelf terug horen of zien op bewegend beeld.

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 03 Feb 2024

Als je ooit een interview doet... niet terugkijken dus ;p Dat schijnen acteurs ook te hebben, vinden het vreselijk de films waar ze inzitten zelf te bekijken.

Eat Live Travel
Door

Eat Live Travel

op 04 Feb 2024

Wow wat gaaf joh! Een podcast opnemen is ook nog wel een van mijn dromen. Ik luister zelf altijd graag podcasts en vind ze inspirerend. Ik ben ook benieuwd naar die van jou!

Jennifer Delano
Tessa
Door

Tessa

op 04 Feb 2024

Wat leuk dat je nu een Engelstalige postcast opneemt. Persoonlijk luister ik er nooit naar, raak tijdens het luisteren vaak afgeleid

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 05 Feb 2024

Naar podcasts luisteren vraagt wel iets van timing. Ik wandel of fiets vaak - verveel me dan als ik niets luister- en dat is voor mij het perfecte moment tot wat kennis vergaren en gaan naar waar ik naartoe moet.

Frank Heemskerk
Door

Frank Heemskerk

op 09 Feb 2024

Zo af en toe komen we elkaar tegen, maar dat is al weer even geleden. Hier boven lees ik een mooie veranderingen en een doorbraak en vraag me oprecht af: waar ga je eindigen? Je hebt al zoveel bereikt met barrières doorbreken, pitchen en slim outsourcen.

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 05 Mar 2024

Alleen God weet het. Ik ga door tot de laatste minuut die mij gegeven is...

Reactie plaatsen