Empowering women in tech worldwide Jennifer Delano te gast bij The Online Prosperity Show
interview
Jennifer Delano
interview
02/01/2024
1 min
15

Van telefoonangst tot Australische podcast: beluister mijn interview in de Online Prosperity Show

02/01/2024
1 min
15

Stel je eens voor dat je me een paar jaar geleden had verteld dat ik op een Australische podcast zou verschijnen. Ik had je niet geloofd. Nog geen vijftien jaar geleden nam ik niet eens de telefoon op als ik wist dat de beller Engels sprak. En nu neem ik een Australische podcast op, helemaal in het Engels, zonder ook maar een moment stil te vallen.

Een bestseller schrijven en barrières doorbreken

In deze boeiende aflevering van de The Online Prosperity Show praten we over het schrijven van een bestseller, het bevorderen van gendergelijkheid in leidinggevende posities en waarom jij net zo gepassioneerd zou moeten zijn over het genereren van free publicity.

Ben je klaar om de geheimen te ontdekken achter het laten groeien van je bedrijf met behulp van pr? Dan is het tijd om The Online Prosperity Show te beluisteren. Hieronder vind je alle links. De keuze is aan jou of je liever kijkt of luistert.

Klanten vinden, nieuws pitchen en slim outsourcen

In de podcast onthul ik insiderstrategieën en pr-tactieken, waaronder het wekelijks vinden van nieuwe klanten tijdens lockdowns, het pitchen van nieuws aan journalisten en de kracht van outsourcing voor ondernemers.

Daarnaast deel ik mijn passie voor het vergaren van free publicity voor innovaties en vertel ik over de missie van mijn pr-bureau, PRGoeroes, om in de komende jaren een miljard euro aan media-aandacht te genereren voor innovatieve zakelijke dienstverleners. Ken jij of ben jij zo'n innovatief bedrijf dat een deel van deze publiciteit wil aantrekken? Vul dan het contactformulier in!

Nu de linkjes naar mijn Engelstalige optreden.

Hier de YouTube: 


Liever lekker luisteren?

Klaar met moeilijke klanten? Nee zeggen loont maakt tijd en geld besparen simpel. Haal jouw boek nu in huis!

Reacties
Categorieën