12 december 2023 

Te gast in de podcast “Baas over jouw leven en financiën": dumpen van niet-passende klanten voor ondernemerssucces

Ik was onlangs te gast in de podcast 'Baas over jouw leven en financiën', waar we het hadden over het dumpen van niet-passende klanten en hoe dit bijdraagt aan het succes van je bedrijf.

Als ondernemer krijg je niet elke dag de kans om je ondernemersinzichten en ervaringen te delen met een breed publiek. Toen ik werd uitgenodigd om gast te zijn in de podcast "Baas over jouw leven en financiën", gehost door onderneemster Stella Vaz, was ik dus meteen enthousiast. Samen doken we diep in het fascinerende onderwerp van het dumpen van niet-passende klanten en hoe dit kan bijdragen aan een succesvolle onderneming. (Ik schreef er eerder een heel managementboek over: Nee zeggen loont.)

Over de podcast

"Baas over jouw leven en financiën" is een opkomende podcast, waarin je allerlei tips en tricks krijgt om je financiële leven te upgraden. Stella Vaz, de host, spreekt professionals, elke aflevering een nieuwe, over ondernemen, doelen stellen, financiële planning, budgetteren, sparen, investeren en het verminderen van schuldenlast. Ik zit in deze aflevering: #006 Dump vervelende niet betalende klanten.

Het onderwerp: dumpen van niet-passende klanten

In deze zesde aflevering spraken Stella en ik over het belang van het dumpen van niet-passende klanten als een strategie voor ondernemerssucces. We onderzochten hoe het selectief zijn met je klantenbestand kan leiden tot meer voldoening, groei en uiteindelijk tot een veel beter groeiende onderneming. Dit alles gebaseerd op mijn managementboek Nee zeggen loont, waarin ik dieper inga op het herkennen van niet-passende klanten en hoe je zo snel mogelijk van ze afkomt.

Slotgedachte

Ik kon niet wachten tot deze aflevering de lucht in ging. Het was leuk om met Stella te praten en om alles (weer terug) te luisteren. Check de aflevering en volg gerust de podcast voor alle nieuwe afleveringen die volgen.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen