31 januari 2020 
in pr

'Wat een praktische tips om vaker in de media te komen'

‘Wat een praktische tips om vaker in de media te komen’

Wil jij vaker in de media komen? Een bekendheid worden met je bedrijf? Leer hoe je je business naar een hoger niveau tilt met gratis publiciteit!

Vaker in de media komen met Zo kiest de media voor jou

Afgelopen maand gaf ik de workshop Zo kiest de media voor jou. We waren met een mooie groep mensen, onder wie verschillende soorten ondernemers. Van een onderneemster die de hardste massages geeft van Lisse en omgeving en iemand die bezig is met LinkedIncampagnes voor grote bedrijven tot sprekers over factchecking.

Hoe maak je een nieuwswaardige boodschap?

Allerlei onderwerpen kwamen voorbij. Wat is pr? Waarom zou je pr in willen zetten? En hoe maak je voor jouw bedrijf een nieuwswaardige boodschap? We gingen aan de slag met alle manieren om een bericht nieuwswaardig te maken. Dat leverde diverse inzichten op. Want de zoektocht naar de grens tussen een lekkere blogtekst en de inhoud van een persbericht is voor een ondernemer niet zomaar te zien. Aan mij om als pr-professional daar duidelijkheid in te krijgen.

Wil jij weten welke methodes voor directe publiciteit zorgen?

Leer ook hoe je je impact als ondernemer vergroot. Meld je nu aan voor Zo kiest de media voor jou!

Vaker in de media komen met deze praktische tips Jennifer Delano PR Public relations Free publicity persbericht pers

Deze toppers gingen je voor!

Na afloop waren dit enkele reacties:

Judith Hagelen – Oiled by Judith
“Deze workshop geeft mij inzichten in welke stappen je als ondernemer kunt zetten om zelf in de media te komen. Jennifer is deskundige op het gebied van pr en het motiveert mij om zelf in de publiciteit te komen.”

Wietske van Iersel – 7Fans
“Wat een praktische tips om vaker in de media te komen. Pr blijkt wel echt een expertise en ik weet niet of ik dit zelf kan.”

Peter ten Wolde
“Jennifer Delano heeft mij inzicht gegeven in hoe een pr-specialist denkt. Ik ben blij met de ervaringen van de andere deelnemers. Jennifer Delano is professioneel, kundig en superenthousiast.”

Bij de volgende workshop zijn?

JA! Ik wil meer klanten door gratis media publicatie!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen