06 december 2013 

10 jaar in de pr: dit zijn mijn ergste blunderverhalen

11 jaar in de pr: dit zijn mijn ergste blunder verhalen

Blunder verhalen. Wat houden we er toch van. Ik erken dat ik heel wat blunder verhalen van ondernemers met smaak heb aangehoord of heb gelezen. Daar heb ik veel van geleerd. Sterker nog: wat heeft mij ook een hoop blunders bespaard. Tja, blunderverhalen.

Lunchwebinar: ontdek mijn 7 ergste blunderverhalen als ondernemer

Een paar weken geleden kwam ik Robert Mares tegen tijdens een netwerkmeeting. Hij stelde mij de vraag: wat is jouw ergste blunder verhaal? Ik heb daar eens over nagedacht en kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk de afgelopen 10 jaar als ondernemer link wat blunder verhalen heb opgebouwd. Omdat het zonde is dit voor mijzelf te houden en ik iedereen graag de kans geef om van mijn blunders te leren komt het volgende eraan:

A.s. dinsdag 10 december 2013, einde van de ochtend (12.00 – 12.30 uur) vertel ik tijdens een Lunchwebinar mijn 7 ergste blunder verhalen als ondernemer opbiechten. En die zijn bruut. Bruut omdat ze mij heel veel hebben gekost. En jij hebt de kans om deze bloopers in jouw business te voorkomen. Robert zei ook: deze blunder verhalen kunnen voor ondernemers nu leerzaam zijn. Voorkom jezelf het leed, de kosten en de moeite die deze bloopers mij hebben gekost.

Mocht het belangrijk zijn: geen kosten, anders dan de tijdsinvestering voor jou en voor mij.

Bekijk het Lunchwebinar 7 pr-blunders die je kunt voorkomen.

Meer weten over hoe je pr wél goed doet? Ik help je graag!

Kan je bedrijf een pr-boost gebruiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik help je graag. Plan een gratis en geheel vrijblijvend 15-minutengesprek en informeer naar de mogelijkheden!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen