10 december 2013 

7 pr-blunders die je kunt voorkomen

Blote Billen.  Tijdens een Lunchwebinar van Robert Mares loop je altijd het risico om heel veel te leren en aantekeningen te willen maken. Maar ook om vragen te willen stellen. Mijn lunchwebinar ging over blote billen. Naja, niet letterlijk natuurlijk. Maar wel over eerlijkheid en openheid. Dat doe je door de spreekwoordelijke ‘met de billen bloot te gaan.’

LW14 Jennifer Delano Gaat Met De Billen Bloot! 7 PR Blunders Die Jij Niet Wilt Maken! from Robert Mares on Vimeo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onder deze blogpost vind je diverse vragen die de lunchwebinar opriepen. Diverse zijn er beantwoord, nieuwe vragen neem ik binnenkort in mijn nieuwe blogs mee. Ik ging met de billen bloot door mijn ‘7 Ergste PR Blunders’ op te biechten.

Wat is jouw vraag?

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Sherina Ghafoerkhan
Door

Sherina Ghafoerkhan

op 11 Dec 2013

Hi Jennifer, Allereerst wil ik zeggen dat ik het een duidelijk en helder webinar vond. Dank je voor je verfrissende tips. Ik ken je van Facebook. Leuk om je hier in aktie te zien. Wellicht tot een keer!

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 16 Dec 2013

Hieronder de volledige questionlog van het Webinar! Q: Hey Robert! Q: Maurice is er ook weer bij :) Q: geluid is goed en duidelijk Q: Hoor alles duidelijk! Q: Hallo Q: Lokeren Q: Haarlem Q: thuis Q: Hoi Jennifer en Robert, succes! Q: Elst gelderland Q: Leiden Q: Henk in IJmuiden Q: Leersum Q: Vlieland.... Offshore!! Q: Hoi, vanuit de UK Q: Steenwijkerland Q: Tilburg Q: "ik hou van winnen..." De meesten zullen en kúnnen niet winnen, Kun je uitleggen waarom jij dit zo graag doet? Q: 1 geen PR Q: Je hebt veel exposure zie ik, klasse! Het thema van een aantal items is "pesten" zie ik. Is dat jouw "product" of is het een PR-manier om in de belangstelling te komen? A: leuke vragen - ik stel ze aan het eine! Q: Dankjewel. Antwoord 1. had ik zo ook verwacht. Antwoord 2. Mooi plan! Q: Wat bepaalt de grens tussen marketing en PR? Q: helder, dank jewel! Q: Maak je veel gebruik van social media in de PR of zijn offline media nog steeds het effectiefst? Q: Hartelijk dank :) Q: Boeiend! Dank jullie wel Jennifer en Robert Q: Bedankt, Jennifer en Robert!! Q: Jullie ook bedankt Q: Dankjewel Q: Via tweet Christine Algera

Reactie plaatsen
arrow_drop_up arrow_drop_down