13 april 2012 
in promo

PR-agent start met platform PR Goeroe

PR-agent start met platform PR Goeroe

PR Goeroe staat online en jij bent er nu bij! Als PR-agent heb ik veel bedrijven mogen helpen, nu is het tijd om ook jou te ondersteunen en van jou een PR Goeroe te maken! Dit wordt het platform waar de start gaat worden ingezet!

PR-agent wil 10.000 mensen helpen met hun promotie

Wat ga ik doen: ik ga met hulp van deze site mijn missie uitvoeren. En dat is: 100.000 mensen helpen met het promotioneel uiten van zichzelf. Op deze website wil ik als PR-agent met diverse (digitale) hulpmiddelen mensen helpen zelf een PR Goeroe te worden! Het is leuk een missie te hebben, maar ik kreeg veel vragen hoe ik dit nu kon meten. Om eerlijk te zijn – niet echt. Nu is dat wel mogelijk en ik ben er blij mee.

Het neerzetten van een goede website is een heel werk. Ik wil dan ook graag http://kuhasa.nl/ bedanken voor het logo en de favicons (weer wat nieuws geleerd.) Favicons is het kleine plaatje wat je ziet wanneer je je website in een tab bekijkt. Je ziet hier een naam en nu ook ‘PR’ staan. ‘

Nog een ander heugelijk feit: Ik release hierbij direct een nieuw e-book: 57 sleutels voor jouw PR succes!

Ken jij iemand die PR kennis of kunde nodig heeft? Stuur hem door en ik help diegene graag verder.

Met vriendelijke groet,

Jennifer Delano

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen