05 juni 2018 
in pers

Mijn eerste pr actie: achter de microfoon

Mijn eerste pr actie

Laten we het eens hebben over hoe het allemaal begon: mijn eerste pr actie.

Op de radio achter de microfoon

Ik voelde van jongs af aan al dat pr in mij zat, toen wist ik alleen nog niet dat dit pr heette. Toen ik een jaar of 6, 7 was, ging ik op bezoek bij een radiostation, hier belandde ik achter de microfoon.

Boos in de krant

Ook op de middelbare school was er zo’n incident. Ik had een prijs gewonnen met een schrijfwedstrijd, die kon ik in België ophalen. Mijn leraar wilde niet met mij meegaan. Hier was ik zo boos over dat ik een aantal mediakanalen benaderd heb. Zij pakten het verhaal op en ik ben met een stuk in de krant gekomen.

In het vakgebied pr gerold

Ik ben dus eigenlijk gewoon in het vakgebied pr gerold, zonder een studie. Ben zelf aan de slag gegaan en heb later naast mijn werk nog een opleiding communicatie gevolgd.

Benieuwd naar mijn expertise? Bekijk dan ook deze vlog:

Gegarandeerd zichtbaar in de media met jouw verhaal? Laat mij je helpen!

Heb jij een verhaal dat gedeeld mag worden en ben jij klaar om impact te maken? Ik help je graag! Samen schrijven we het perfecte persbericht en zorgen we ervoor dat het bij de juiste mensen terechtkomt. Voor je het weet sta jij in de schijnwerpers!

JA, ik wil gegarandeerd zichtbaar in de media met mijn verhaal!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen