arrow_drop_up arrow_drop_down
5 juni 2018 
in pers

Mijn eerste pr actie

Ik voelde van jongs af aan al dat pr in mij zat, toen wist ik alleen nog niet dat dit pr heette. Toen ik een jaar of 6, 7 was, ging ik op bezoek bij een radiostation, hier belandde ik achter de microfoon. Ook op de middelbare school was er zo’n incident. Ik had een prijs gewonnen met een schrijfwedstrijd, die kon ik in België ophalen. Mijn leraar wilde niet met mij meegaan. Hier was ik zo boos over dat ik een aantal mediakanalen benaderd heb. Zij pakten het verhaal op en ik ben met een stuk in de krant gekomen. Ik ben dus eigenlijk gewoon in het vakgebied pr gerold, zonder een studie. Ben zelf aan de slag gegaan en heb later naast mijn werk nog een opleiding communicatie gevolgd.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!