Award gewonnen? Boost je pr met jouw prijs!

Award gewonnen? Boost je pr met jouw prijs!

Een award winnen is fantastisch. De extra pr die je hiermee als ondernemer kunt krijgen, minstens even fantastisch! Een voorbeeld van wat het winnen van een award kan betekenen voor jouw pr.

Verstuur een persbericht over jouw award

Vorige maand vond het BNI-gala plaats. Hier werden de beste netwerkers van de regio beloond met diverse awards. Ik mocht als enige meerdere persoonlijke nominaties ontvangen. Er waren nominaties in de categorieën ‘meeste aanbevelingen’ en ‘netwerker van het jaar’. We wonnen als netwerkgroep de award voor beste netwerkgroep van het jaar. Supertrots natuurlijk!

Als pr-agent gooide ik er natuurlijk een persbericht over uit en dat werd opgepakt door de lokale kranten van de Bollenstreek en die van de Haarlemmermeer.

HC Nieuws: Pluim voor Haarlemmermeerse onderneemster

De mooiste was natuurlijk die uit mijn eigen woonplaats met als titel ‘Pluim voor Haarlemmermeerse onderneemster‘. Zin om een keer op donderdagochtend aan te schuiven bij dit succesvolle netwerk? Stuur me een bericht!

Award gewonnen? Boost je pr met jouw prijs! pr-bureau Jennifer Delano persbericht opstellen Delano PR in de media media-aandacht award HC nieuws Haarlemse ondernemers

Gegarandeerd zichtbaar in de media met jouw award? Laat mij je helpen!

Heb jij een award gewonnen en ben jij klaar voor een flinke pr-boost? Ik help je graag! Samen schrijven we het perfecte persbericht en zorgen we ervoor dat het bij de juiste mensen terechtkomt. Voor je het weet sta jij volop in de spotlights!

JA, ik wil gegarandeerd zichtbaar in de media met mijn award!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen