17 april 2024 

19 juni geef ik een masterclass 'Laat jezelf zien!' bij CBMC Vrouwennetwerk

Het nieuws staat nu op de website van het CBMC: ‘Hoe laat je jezelf zien in een wereld vol concurrentie? Hoe ga je staan voor jouw missie? Hoe pak je kansen om jouw zichtbaarheid te vergroten?’

Masterclass Laat jezelf zien!

Vrouwen zijn veel te bescheiden. Dat is natuurlijk mooi, maar niet altijd handig als je jezelf als ondernemer wil laten zien. Als jij wilt dat ze aan je denken, zul je jezelf moeten laten zien. Dat betekent ja zeggen tegen, onder andere, publicitaire kansen. Maar hoe creëer je die? Daarover gaan we het hebben.

Op 19 juni 2024 geef ik een masterclass tijdens het nieuwste evenement van het vrouwennetwerk van het CBMC. Als pr-agent en freepublicityspecialist zal ik de bezoekers inspireren. Het thema is: Laat jezelf zien!

De agenda voor 19 juni 2024:

19.00 – 19.30 uur: Aftrap van het event met een kop thee of koffie en natuurlijk wat lekkers
19.30 – 21.00 uur: Masterclass over jezelf laten zien
21.00 – 22.00 uur: Netwerken met elkaar, verzorgd met een hapje & drankje

De locatie voor deze plek is het HQ van het CBMC in Veenendaal (CBMC, Wiltonstraat 44, Veenendaal). Naast de informatieve masterclass kun je er ook heerlijk netwerken en andere vrouwelijke ondernemers ontmoeten.

Aanmelden

Zin om er ook bij te zijn? Dat kan door je via deze link aan te melden.

Je hoeft niet lid te zijn, als niet-lid kun je je als introducee aanmelden. Je kunt mijn naam noemen als degene met wie je graag mee wil.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen