10 mei 2024 

Boek geschreven of schrijven? Doe mee met de online workshop Pr voor je boek! (13 mei)

Wil je leren hoe je jouw boek onder de aandacht brengt en meer lezers bereikt? Doe dan mee met mijn online workshop over boekpromotie!

Misschien heb je er al van gehoord, misschien niet. Vorig jaar bracht ik het Nederlandse managementboek Nee zeggen loont! uit. Samen met een team heb ik mijn best gedaan om het boek te promoten en het op nummer 1 te krijgen op Managementboek.nl. 

Op maandag 13 mei 2024 organiseert Gabrielle Pinkster, redacteur en docent creatief schrijven, een speciale online workshop voor (potentiële) schrijvers en dichters zoals jij. Zin om erbij te zijn?  

📅 Wanneer en hoe laat? Maandag 13 mei, 20.00-21.30 uur.

🎨 Hier gaan we het over hebben: Pr voor je boek

👉 Wie: Ik zelf – freepublicityspecialist, #1Managementboekauteur Jennifer Delano. De workshop wordt georganiseerd door Gabrielle Pinkster, zelfstandig redacteur en docent creatief schrijven

Waar gaat we het over hebben?

Tijdens deze workshop gaan we het hebben over succesvolle boekpromotie, inclusief het behalen van de nummer-één-positie op platforms zoals Managementboek.nl. Ik ga mijn uitgebreide kennis en ervaring als pr-expert delen om jouw boek tot een succes te maken.

Wie ben ik?

Jennifer Delano, de meest spraakmakende pr-specialist van Nederland. Samen met mijn team adviseer ik met passie en expertise over pr. Mijn boek Nee zeggen loont! behaalde de nummer-één-positie op Managementboek.nl en verschijnt later dit jaar in een andere taal.

Wat kun je verwachten?

  • Inzichten in effectieve pr-strategieën voor auteurs.
  • Tips en trucs om publiciteit te genereren die je niet kunt kopen.
  • Praktische stappen om je boek naar de top van de ranglijsten te brengen.
  • Persoonlijke ervaringen en succesverhalen.

Praktische details:

  • Locatie: Online, via Zoom
  • Benodigdheden: Pen en papier of een laptop.

Hoe meld je je aan?

Deze workshop is onderdeel van de Schrijfbasis, waarvan momenteel een pilotprogramma loopt. Je kunt al meedoen vanaf 17 euro.

PS We organiseren deze workshop maar één keer. Hij wordt niet later op YouTube gezet. Dus als jij deze kennis wilt, moet je erbij zijn!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen