30 april 2023 

Impact Nation Live @ Circl Amsterdam

Afgelopen maand bezocht ik Impact Nation Live!, een evenement waar zes deelnemers hun duurzame oplossingen presenteerden na een 100-dagenprogramma. Het was inspirerend om te zien hoe organisaties samenwerken aan een duurzamere toekomst. 

Impact Nation is een initiatief gericht op het versnellen van organisaties om duurzamer te worden door innovatie en samenwerking. Afgelopen maand had ik het plezier om Impact Nation Live! bij te wonen, een evenement georganiseerd door ABN AMRO, in samenwerking met Impact Hub Amsterdam en The Next Web. Het evenement werd gehouden bij Circl in Amsterdam

Demo Day

Het evenement begon met een inloopsessie, waar gasten konden netwerken en kennismaken met de deelnemers van Cohort 6 (de zesde groep afgestudeerden van Impact Nation). Het programma loopt zes maanden, en de volgende groep deelnemers gaat deze maand van start.

Tijdens deze Demo Day vertelden de laatste zes deelnemers hun reis in het 100-dagenprogramma. Het was heerlijk om de deelnemers te horen over hun duurzame uitdagingen en de gedrevenheid te zien waar ze de uitdaging aangingen. Elke deelnemer had een eigen vraagstuk en presenteerde welke oplossingen op tafel zijn gekomen.

Deelnemers en hun reis bij Impact Nation

PVG besprak de toekomst van betaalbare verwarming op basis van vloeistof voor hun mobiele kachels. 

AVIA Marees sprak over hun inspanningen om een meer duurzame brandstof aan te bieden door samen te werken met een lokale grondstoffenleverancier of producent van synthetische brandstoffen. 

Sunware richtte zich op het creëren van oplossingen die bijdragen aan een opgeruimd huis, met mogelijk hergebruik van overbodige spullen. 

TP Industrial Yarns deelde hun inspanningen om biobased garen en coating aan te bieden die voldoen aan de technische eisen van hun klanten.


Al met al was Impact Nation Live! een inspirerend evenement. Het was geweldig om te zien hoe organisatiebreed is gewerkt aan een duurzamere toekomst van de bedrijven. Het enthousiasme spatte er aan alle kanten vanaf.

Een keer erbij zijn? Meer informatie nodig of zelf aanmelden? Bezoek hier de website van Impact Nation: https://www.impactnation.nl/

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

 Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen