22 juli 2022 

Duurzaam beleggen kan - ik ben gestart!

Duurzaam beleggen kan - ik ben gestart!

Duurzaam beleggen. Het kan echt! Investeer in duurzame bedrijven. In deze blog vertel ik je hoe. 

Mijn duurzame hart kun je zien als je naar mijn pr klanten kijkt. Ik doe het liefst de public relations / regel free publicity voor klanten die de wereld een stuk(je) mooier maken. Sinds kort kun je ook jouw geld investeren in duurzame bedrijven. Ook als je geen idee hebt waar je moet beginnen. De Duurzame Beleggen Academie zoekt elke dag -voor (beginnende) beleggers- naar de bedrijven die de toekomst hebben. Zorgen voor een rendement, rekening houdt met risico’s en de impact van je investeringen op het milieu.

Dit gaat vast veel tijd kosten..

Het idee erachter is dat je met een kwartier per maand de juiste aandelen aanschaft. DBAC onderzoekt meer dan 3.500 aandelen en maakt daaruit een topselectie van 40 aandelen. Leden worden geïnformeerd welke aandelen zij uit hun toplijst halen en welke bedrijven erin gaan. Je kunt zelf kiezen deze informatie te volgen en daarmee duurzaam te beleggen. Als je van heeeel veel informatie houdt kun je zelf alle informatie bekijken hoe ze tot hun keuzes zijn gekomen. Er zijn ook webinars waar je allemaal vragen kan stellen en wekelijks krijg je marktupdates opgestuurd. De aandelen uit de topselectie gaan meer dan 90% zuiniger om met energie, CO2-uitstoot, water en afval. En ik haal een goed rendement.

Ik snap zelf niet dat ik er zolang over heb gedaan, maar sinds ik lid ben geworden heb ik "eindelijk" mijn eerste aandelen gekocht. Wel zo handig, ik heb nog geen cent pensioen opgebouwd de afgelopen jaren.

Ik wil je graag uitdagen om het zelf te onderzoeken. Dat kan via dit e-book over Duurzaam Beleggen.

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen