11 april 2017 

In zeven stappen naar een scorend persbericht

In zeven stappen naar een scorend persbericht

Voor DelanoPR ontwikkelde ik een handig zevenstappenplan voor een scorend persbericht. Ontdek het hier!

Hoe schrijf je een succesvol persbericht?

Hoe schrijf je een persbericht dat aanslaat? Voor DelanoPR ontwikkelde ik dit handige zevenstappenplan. Let op: deze zeven stappen zelf uitvoeren maakt een persbericht niet tot een succes. Je hebt hiervoor nieuws nodig om in het persbericht op te nemen én de juiste contacten om dit nieuws mee te delen.

Het is mijn passie om bedrijven zichtbaar te maken. Om dit voor elkaar te krijgen maken we samen nieuws en zorgen we dat dit wordt gepubliceerd. Hieronder vindt je de stappen voor een effectief persbericht.

Ontdek de zeven stappen hier: http://delanopr.nl/in-zeven-stappen-naar-een-scorend-persbericht/

Gegarandeerd zichtbaar in de media met jouw nieuws? Laat mij je helpen!

Heb jij een verhaal dat gedeeld mag worden en ben jij klaar om impact te maken? Ik help je graag! Samen schrijven we het perfecte persbericht en zorgen we ervoor dat het bij de juiste mensen terechtkomt. Voor je het weet sta jij in de schijnwerpers!

JA, ik wil gegarandeerd zichtbaar in de media met mijn verhaal!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen