19 juni 2018 
in online

Welke ontwikkelingen hebben invloed op het pr-vakgebied?

Welke ontwikkelingen hebben invloed op het pr-vakgebied?

Welke technologische ontwikkelingen die invloed hebben op het pr-vakgebied in Nederland zie je? 

Betalen voor online bereik

De ontwikkeling van onlinekanalen, zoals YouTube en Facebook. Voor deze kanalen moet je voor flink bereik vrijwel altijd betalen. De kanalen zijn erg moeilijk in te schatten, je weet niet goed wat de kwaliteit en de output van zo’n publicatie wordt.

Wat zeggen mensen over je bedrijf?

Verder worden er erg goede services ontwikkeld waar je live in de gaten kunt houden wat mensen over bedrijven zeggen. Zo kun je alle reacties en output bijhouden en hier ook direct op reageren.

Robots gaan persberichten schrijven

Wat een ontwikkeling voor de toekomst gaat zijn, is dat er robots komen die persberichten aan gaan bieden aan media. Zoals bij sociale media, deze robots geven automatisch reacties wanneer mensen vragen etc. hebben.

Ben jij benieuwd wat goede pr kan opleveren voor jouw bedrijf?

Ben jij klaar om op te vallen? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Binnen 90 minuten weet jij hoe je een bekendheid word met jouw business!

Lees meer over mijn online training Zo kiest de media voor jou!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen