19 februari 2015 

'Waarom ken ik je niet?' Zo komen klanten naar je toe!

‘Waarom ken ik je niet?’ Zo komen klanten naar je toe!

Maak dat klanten naar je toe komen. Wanneer jij je goed onderscheidt van anderen, kun jij ervoor zorgen dat jij klanten aantrekt.

Waarom kent jouw klant jou niet? Ben jij ook weleens voor jezelf of een ander op zoek geweest naar nieuwe klanten? Of ken je iemand die op zoek is naar nieuwe klanten? Ga nú naar http://www.waaromkenikjeniet.nl en meld je aan!

Zo komen klanten naar je toe!

Op korte termijn vindt in het Hoofd-Kantoor te Hoofddorp een bijzondere happening plaats onder leiding van Jennifer Delano, pr-goeroe en freepublicity-expert. Zij legt uit: ‘Na afloop van deze intensieve paar uren weet jij hoe je de aandacht van media en klanten trekt.’

Met 10 jaar ervaring achter de rug wil zij nu haar kennis delen en jou verder helpen. Ze gaat je laten zien hoe succesvolle PR bureaus effectieve promotie methodes inzetten. Je leert hoe je promotie kan inzetten om je klantenbestand te vergroten en jouw doelen te bereiken.

Dit event is laagdrempeling, gezellig en het is een perfecte aangelegenheid om je te omringen met gelijkgestemde mensen en leuke nieuwe contacten op te doen. Tijdens het event loop je het risico om heel veel te leren en aantekeningen te willen maken. Kortom: neem je Ipad of pen en papier mee.

Wat leer je met het bijwonen van dit event?

Op dit event leer je hoe je…

  • veel (gratis) bezoekers naar je website krijgt;
  • succesvolle persberichten herkent en opstelt;
  • social media effectief inzet voor je promotie;
  • moeiteloos je website inzet voor je promotie;
  • fotografie inzet bij je promotie;
  • en nog veel meer!

Wat levert het je op?

Met de informatie die je krijgt kun je direct aan de slag. Je kunt een keuze maken of het doen van promotie iets is wat jij zelf wil doen, of dat je dit liever uitbesteedt. Wanneer je zelf promotie wil doen, weet je hierna wat de basics hiervoor zijn.

Ken je nog meer mensen die behoefte hebben aan (nieuwe) klanten en promotie? Neem ze met je mee!

Ga nú naar http://www.waaromkenikjeniet.nl 

Omdat Jennifer de drempel zo laag mogelijk wil houden, vraagt ze alleen een vergoeding om de ruimte en de koffie/thee en wat lekkers te dekken.  Zorg dat je erbij bent!  Deze mogelijkheid kan elk moment offline worden gehaald. Er is maar voor de eerste 100 mensen plek. Vol is vol!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen