14 januari 2013 

Vrouwelijke ondernemers en pr: ontmoet elkaar bij de BitterBallenLunch

Vrouwelijke ondernemers en pr: ontmoet elkaar bij de BitterBallenLunch

Vrouwelijke ondernemers en pr – Een nieuw jaar, een nieuw begin. Op 17 januari 2013 aanstaande is Haarlem voor het eerst het toneel van een BitterBallenLunch van Dames Die Doen, georganiseerd door Jet en Gemma van BeeldigBeeld. Zelf eet ik geen bitterballen, maar toch is het leuk om bij dit bijzondere evenement aanwezig te zijn. Ik ben gevraagd een kort praatje te houden over promotie.

Ontmoet vrouwelijke ondernemers tijdens de BitterBallenLunch

De BitterBallenLunch is natuurlijk meer dan gezellig een hapje samen eten. Het gaat erom dat zakenvrouwen met een duidelijke visie met elkaar van gedachten kunnen wisselen, kunnen netwerken en het bovendien ook gezellig met elkaar hebben. Samen komen we hier verder mee om onze ondernemingen bekender te maken en bovendien een leuke tijd met elkaar hebben. Juist dat zijn ook de kwaliteiten van zakenvrouwen: het combineren van een juiste dosis zakelijkheid en menselijkheid.

Wat?
BitterBallenLunch van Dames Die Doen

Waar?
Jopenkerk Haarlem (parkeren in Raaks parkeergarage)

Wanneer?
Donderdag 17 januari van 16.00 tot 18.00 uur

Ben je een zakenvrouw of een nieuwsgierige man? Schrijf je in en doe gezellig mee!

http://www.facebook.com/events/389804954445349/?fref=ts

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen