16 september 2013 

Slim samenwerken: ontvang gratis tips van 6 experts tijdens de DolDwazeWeggeefDagen

Slim samenwerken: gratis tips van 6 experts tijdens de DolDwazeWeggeefDagen

Er zijn ongetwijfeld momenten waarbij je je afvraagt hoe je slim kan samenwerken. En of het kan? Nou hoor, het kan echt! 

Een van de weggeefacties is opgezet door Jikkie Has. Want hoe ambitieus je ook bent, het hoeft niet altijd te betekenen dat alles van een leien dakje gaat. Wellicht heb je ook al vaak genoeg je hoofd gestoten en ben je op zoek naar de beste manier van ”hoe nu wel?” Graag willen we jou wijzen op de DolDwazeWeggeefDagen van 16 september tot en met 30 september waarbij ongelooflijk veel kennis weggeven wordt! Helemaal gratis!

DolDwazeWeggeefDagen

Wat gaat er precies gebeuren: Tijdens deze DolDwazeWeggeefDagen geven maar liefst 6 (!) experts door middel van slim samenwerken hun kennis en expertise weg om jouw droom waar te maken. Iedereen die zich aanmeld op www.gratisweggever.nl krijgt de mogelijkheid om te gaan shoppen naar kennis uit deze manier van slim samenwerken bij de volgende experts:

• Sabriye Dubrie (Your key to Succes) – Creëer je onweerstaanbare verhaal

• Leonie Bruning (BGE Business Training) – 20 Listbuildingtips

• Jikkie Has (Maak werk van je Merk) – In 5 stappen naar meer helderheid, focus & succesvolle business

• Danielle de Jonge (Divario | commerciële communicatie) – De ultieme checklist voor succesvolle sales: 44 praktische tips om klanten te verleiden

• Petra de Ree (BusinessDiva) – Mindset Clean-up voor een  bedrijf

– En ik doe ook mee. Speciaal voor deze manier van slim samenwerken en mensen blij maken, nam ik 10 Rode Bolletjes op. Een tiental video’s met praktische PR tips! Hieronder de blooper video..


Zorg er voor dat je vooraan staat als de deuren open gaan en meld je alvast aan! Vanaf 16 september gaan de deuren open en kun jij GRATIS shoppen naar waardevolle kennis.

Meld je snel aan via www.gratisweggever.nl en zorg dat je voor aan staat!

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen