12 december 2012 

PR-review Merle Kolf van Sportvastenweekend.nl

PR-review Merle Kolf van Sportvastenweekend.nl

Dit is de PR-review van Merle Kolf (www.sportvastenweekend.nl).  

Merles vraag over promotie: hoe krijg ik genoeg aanmeldingen?

Hierboven vind je de PR-review voor Merle Kolf die vragen had over haar promotie. Zij is de eerste die deze review won naar aanleiding van haar motiverende reactie op een oproep. Haar reactie:  

Hoi Jennifer, 

hoe krijg ik genoeg aanmeldingen om een sportvastenweekend te kunnen organiseren? Dat free publicity werkt, hebben we gemerkt nadat onze link met een korte beschrijving van wat wij doen werd vermeld in artikel over sportvasten in de Sante. In no time hadden we een we een weekend volgeboekt. Maar ‘gewoon’ via het internet krijgen we meestal net niet genoeg aanmeldingen om een weekend te draaien. Sneu voor diegenen die zich hebben opgegeven, maar we hebben echt minimaal 8 deelnemers nodig om te kunnen draaien. Waar ligt het aan? Aan de website? Hoe kan ik die verbeteren? En hoe pak ik het aan om meer (vrije) publiciteit te krijgen? Jennifer, help!:-).

Bezoek natuurlijk ook haar website en voeg haar toe op Facebook: http://www.facebook.com/merle.kolf

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen