29 september 2012 

PR Goeroe speeddates tijdens powerdag in Maarssen

PR Goeroe speeddates tijdens powerdag in Maarssen

Waarom is mijn concurrent wel op tv en ik niet? Waar is nieuwe klanten vinden zo moeilijk? Waarom lukt het me niet mijn doelen met mijn bedrijf te behalen? Een van de redenen kan wijzen op het missen van goede promotie. Tijdens Powerdag op 11 oktober 2012 gaat Jennifer Delano speeddaten met ondernemers. Het doel is jou verder te helpen om op jouw eigen creatieve manier promotioneel te gaan communiceren.

Bijspijkeren op het gebied van PR

Powerdag is een evenement met sprekers, workshops, seminars en speeddates. Er is allerlei informatie te halen en daarnaast kun je fantastische andere vrouwen ontmoeten. Ben jij een ondernemende vrouw en wil je geïnspireerd worden, workshops volgen, nieuwe mensen ontmoeten en ideeën opdoen? 

Wil je uit je comfortzone komen, bijgespijkerd worden op het gebied van PR, Pinterest, bloggen en hoe je meer kunt doen in minder tijd? Wil jij jouw dromen waarmaken of wil je erachter komen wat je nou eigenlijk écht graag wilt? Dan is deze vierde editie van de Powerdag echt wat voor jou! Al honderden vrouwen gingen je voor en kwamen enthousiast naar buiten. Dat is wat je komt doen op de Powerdag, die power/energie halen om te doen wat jij écht wilt!

Op de dag zelf kun je je inschrijven voor de speeddates.

Meld je aan voor de Powerdag: http://www.vrouwenpassie.nl/

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Natalie
Door

Natalie

op 02 Oct 2012

Hi Jennifer, Daar ben ik ook, ga wel daten met een ander. ;-) Omdat ik je bij The Network Event al heb gesproken! Misschien tot bij de borrel! Groetjes Natalie

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 02 Oct 2012

Hi Natalie, Hoe dan ook, leuk dat je er bent. Wellicht komen we elkaar in de pauze tegen en praten we dan bij! Ciao, Jennifer

Reactie plaatsen