10 februari 2020 
in pr

Media-aandacht van het AD: zo doe je dat!

Media-aandacht van het AD: zo doe je dat!

Hoe krijg je media-aandacht van het AD? Een journalist vond mijn verhaal geweldig en wilde er meer over weten. Dit is wat er vervolgens gebeurde.

Media-aandacht van het AD door mijn Women Investment Club

Als je er alleen niet uitkomt, kun je beter om hulp vragen. Niet alleen voor een ondernemersles, maar ook privé. Zo heb ik een groepje vrouwen bij elkaar weten te krijgen voor mijn zogenoemde Women Investment Club. Een journalist vond het een geweldig verhaal en wilde er wat vragen over stellen. Zo kwam ik weer in het AD terecht.

Lees het volledige artikel “Als de spaarrekening niets oplevert: in een beleggingsclub leer je slim beleggen”.

Hoe krijg ik media-aandacht voor mijn bedrijf?

Weet jij waarmee jij de media in wilt dit jaar en wil je dat ik er een blik op werp? Of heb je geen idee waarmee je de media in wilt, maar wil je dat wel? Neem dan contact met mij op!

Media-aandacht in het AD: zo doe je dat! Jennifer Delano Free Publicity Gratis in de media Algemeen Dagblad hoe kom je in de krant?

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen