09 september 2013 

Pr-expert legt uit: waarom jouw verhaal belangrijk is

Pr-expert legt uit: waarom jouw verhaal belangrijk is

Niets is zo belangrijk als jouw verhaal. Wat is dit verhaal? En stel je voor dat je jouw verhaal op papier weet te krijgen… wat kan jouw verhaal dan opleveren?

Laat je verhaal horen

Bekijk deze video en maak de beslissing om jezelf zichtbaarder te krijgen. Jouw verhaal moet gehoord worden: http://www.waarblijvendieklantennou.nl  

Waarom jouw verhaal belangrijk is

Vorige week sprak ik een nieuwe samenwerkingspartner. We hadden het over waarom we nou eigenlijk deden wat we deden. Mijn partner merkte op dat hij mijn persoonlijke verhaal inspirerend vond. Hij herkende zichzelf er ook enorm in.

Waarom is het belangrijk om je verhaal naar buiten te brengen? Iedereen heeft een reden waarom ze doen wat ze doen. En op het moment dat je een gesprek hebt met een nieuwe prospect, klant of samenwerkingspartner en je verhaal met hen deelt, wordt samenwerken vaak meteen een stuk makkelijker. Je begrijpt elkaar beter, hebt misschien zelfs wel iets met elkaar gemeen.

Hoe zet je jouw verhaal in voor je bedrijf?

Maak een perspagina aan en deel daar je persoonlijke verhaal:

  • wat je doet
  • waarom je dit doet
  • je persberichten
  • mooie representatieve foto's

Een extra blik nodig bij je perspagina? Ik help je graag. Plan een gratis en geheel vrijblijvend 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. 

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen