arrow_drop_up arrow_drop_down
7 december 2020 

Jennifer Delano expert bij Business Breakfasts

Jennifer Delano expert bij Business Breakfasts

Lara Wilkens heeft als missie om de kloof tussen Nederlandse en internationale ondernemers te overbruggen door ondernemers met elkaar te verbinden, te inspireren en op te leiden door middel van events en een online community met exclusieve content van experts en gevestigde ondernemers. Eerder dit jaar vroeg zij Jennifer Delano aan te sluiten als een van de experts van Business Breakfasts.

Lara Wilkens – oprichter van Business Breakfasts – vertelt hierover: “Als solopreneurs moeten we veel hoeden dragen. We DOEN niet alleen ons bedrijf, maar we beheren het ook. Als niemand iets over ons bedrijf hoort en we er niet van de daken over schreeuwen en die klanten binnenhalen, dan hebben we niet lang meer een bedrijf. Elke maand deelt Jennifer Delano haar kennis over hoe public relations dienen om de geloofwaardigheid van ons bedrijf te vergroten, zonder je toevlucht te hoeven nemen tot direct marketing of reclame, maar in plaats daarvan via gerenommeerde kanalen. Ze deelt tips over hoe we meer zichtbaarheid kunnen genereren, de juiste journalisten kunnen aantrekken en geeft met veel enthousiasme en een zeer ongecompliceerde aanpak praktijkvoorbeelden.”

Business Breakfasts in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn normaliter maandelijkse offline, Engelstalige netwerkevenementen en workshops voor lokale internationale en expat-ondernemers, die hun dag niet verstoren of te veel van hun tijd in beslag nemen. Ze zijn professioneel en toch informeel en zijn een middel om te verbinden, te inspireren en te onderwijzen.

Elke maand werden er offline presentaties gegeven door unieke gastsprekers die expert zijn op een specifiek gebied dat relevant is voor de groei van hun bedrijf. Deze evenementen zijn zeer interactief, met veel betrokkenheid en met de garantie dat deelnemers vertrekken met nieuwe contacten, waaronder mogelijke leads om hun bedrijf verder te laten groeien. Amsterdam Business Breakfasts organiseerde ook ochtendworkshops. Tijdens deze kleine, intieme, praktische en hands-on sessies waren ondernemers in staat om nieuwe vaardigheden en strategieën onmiddellijk toe te passen op hun bedrijf om hun bedrijf verder te laten groeien.

Sinds kort heeft Business Breakfasts een betaald Premium Membership, inclusief een exclusieve online community voor groeiende ondernemers om verder te netwerken, te leren en geïnspireerd te worden. Met Jennifer Delano als freepublicity-expert is het team van experts compleet. Deze community is een uitbreiding van de offline activiteiten en zal netwerken, gemeenschapsopbouw en bedrijfsontwikkeling vergemakkelijken. Premiumleden krijgen exclusieve toegang tot een privé online community en maandelijkse inhoud van de Business Breakfasts-experts, gratis evenementen of met korting, de mogelijkheid om hun bedrijf en speciale aanbiedingen te promoten binnen en buiten dit netwerk, korting op BB Business School-programma’s, inclusief groep mastermind- en coachingsessies, live ‘Leads & Needs’-sessies, inclusief een doorlopend forum om deze discussies voort te zetten, gratis presentaties en korting op praktische workshops en nog veel meer.

Meer weten over deze Business Breakfasts Online Community?
Meer informatie is te vinden via deze link: https://business-breakfasts.mn.co/.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!