14 juni 2019 

Is jouw website klaar voor de media?

Is jouw website klaar voor de media?

Is jouw website al klaar voor de media? Lees hier hoe je je website zo toegankelijk mogelijk maakt voor pr.

Zo maak je je website klaar voor de media

Voordat je de media in gaat, moet je zorgen dat jouw website ervoor klaar is. Niet alleen is het handig dat je al jouw contactinformatie op je website hebt staan. Maar het is ook heel handig dat de media uit jouw website kunnen halen dat jij dé expert bent. En als je het helemaal goed doet, zorg je dat erop je website een plek is waar de media alle informatie kunnen vinden die ze nodig hebben om de juiste informatie te publiceren over jou. Oftewel: dat je een professionele perspagina of mediapagina op jouw website hebt staan.

Heb jij deze? Plaats deze hieronder en inspireer anderen!

Benieuwd waar jij kansen laat liggen met jouw website?

Ben jij klaar om te shinen en wil jij zeker weten dat jouw website helemaal klaar is voor de media? Neem dan contact met me op. Voor je het weet weet iedereen dat jij de expert bent in jouw branche!

Plan een gratis 15-minutengesprek in en ontdek hoe je meer uit je website haalt.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Marian Bosma
Door

Marian Bosma

op 14 Jun 2019

Ja, mijn website is klaar voor de media. Ik ken de voordelen van koolhydraatbeperking en oervoeding bij het verminderen van diabetes type 2, maar werk veel liever met het herstellen van de lever en/of de alvleesklier om mensen daadwerkelijk van hun aanleg voor diabetes 2 af te helpen. https://diabetesvrijleven.nl/marian-bosma/pers/

Jennifer Delano
Door

Jennifer Delano

op 24 Jun 2019

Goed werk Marian! Ik wens heel veel mensen betere voedselkeuzes toe :)

Reactie plaatsen