30 maart 2023 

IMN Amsterdam event – hoe ga je om met ongewenste klanten?

Aankomende maandag ben ik gevraagd te spreken tijdens het IMN Amsterdam event. De aanleiding is mijn boek dat al wekenlang op één staat bij Managementboek.nl. Het event begint met een hapje en drankje en natuurlijk netwerken met elkaar. Daarna neem ik iedereen mee in de wereld van klanten waar je liever niet ja tegen had gezegd of zou zeggen. IMN schrijft hierover op hun website: ‘’Speciaal voor IMN neemt Jennifer je mee door de zeven ergste klanten die je als ondernemer liever kwijt dan rijk bent. Elk type wordt omschreven en met minimaal drie tips aangevuld zodat jij klaar bent om hier korte metten mee te maken.’’

Over het boek Nee zeggen loont! is te lezen: ‘’Het boek is geschreven met humor, maar heeft ook een serieuze ondertoon.’’ Ik kan het niet anders dan beamen. Het is goed om erom te lachen, maar vooral om pragmatische keuzes te maken die je helpen om geld en tijd te besparen en veel gelukkiger maken. De presentatie bij IMN is in het Nederlands en zal de eerste keer zijn dat ik spreek over de zeven types uit het boek.

Starttijd: 19.00 uur
Datum: 3 april 2023
Locatie: Restaurant Vuur

Meld je aan via de evenementenpagina van IMN.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen