15 mei 2024 

Marketinggoeroe Jos Burgers geïnspireerd door mijn boek Nee zeggen loont

Afgelopen maand kreeg ik een Facebookbericht van een van mijn contacten. Of ik wist dat ik door Jos Burgers genoemd werd in de podcast sprekersgilde. 

Wat blijkt: Jos was gevraagd om langs te komen naar aanleiding van zijn nieuwste boek Superfijne klanten.

Als iemand een veel gevraagde spreker is over marketing en ondernemerschap, is het Jos Burgers. Hij spreekt al jaren over marketing, het aantrekken van klanten, strategie en natuurlijk verkoop. Meerdere malen per week vertelt hij live over zijn inzichten. Hij noemt dat het toelichten van zijn boeken. Dat zijn er heel wat, waar ik er ook een heel aantal van heb gelezen.

Inspiratiebron

In de podcast vertelt Jos Burgers over zijn inspiratiebronnen:

'Er is bijvoorbeeld een Nederlandse dame, Jennifer Delano, en die heeft een boek geschreven, Nee zeggen loont, dat gaat over: voor welke klanten wil je liever niet werken? Ik denk: hé, dat is interessant, om daar ook eens naar te kijken.'

Wat heerlijk om te horen dat ik iemand met zoveel kennis en ervaring kan inspireren met mijn inzichten!

De hele podcast beluisteren en het Jos Burgers zelf horen zeggen kan hier:

Ook geïnspireerd raken? Bestel meteen jouw exemplaar van Nee zeggen loont.

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen