14 juni 2022 

Groeien dankzij publiciteit – ontmoet mij tijdens APPRIL Festival 2022

  ''FOR ALL EXPERTS WHO CREATE, DESIGN AND SELL APPS. FROM IDEA TILL APP STORE.''

Na drie jaar komt er eind juni 2022 eindelijk weer een live APPRIL Festival. Voor de eerste keer bundelen zowel Appdevcon als het APPRIL Festival hun krachten. Het festival is een feest voor iedereen die werkt aan of met apps: Apps developers, UX designers of Product owners bent. Voor iedereen die werkt aan het tot stand komen van een app, hebben zij een schitterend programma vol met kennis en kunde. Ik ben als spreker aanwezig om te vertellen hoe je jouw app de publiciteit in krijgt.

Appril 2022: programma

Het programma is inhoudelijk afwisselend en zit boordevol inspirerende netwerkbijeenkomsten. Zo begint de week met het soft skills programma voor ontwikkelaars, waarna de tutorial day, het sprekersdiner en de conferentie volgen. Zelf ben ik aan de beurt op de laatste dag. Als je erbij wil zijn: zorg dat je een pas hebt voor vrijdag.

Tijdens de andere presentaties en workshops gaat het over alles tussen design, architecteur, app ideeën tot het vermarkten van de apps. Ook moneytisen van apps komt langs. Eerder hielp ik diverse apps in de media en daarom werd ik gevraagd om te vertellen hoe je dit nu succesvol aanpakt. Ik ga het hebben over het nieuwswaardig maken van jouw verhaal en geef de belangrijkste tips en tricks om deze daarna aan de media te presenteren. Oftewel: er free publicity mee aan te trekken. 

Werk je aan een app en wil je nieuwe dingen leren, je laten inspireren en interessante mensen horen en spreken? Dan zie ik je graag bij het APPRIL Festival.

PS: zelf een event en op zoek naar een spreker over free publicity / publiciteit? Stuur via contact een bericht! 


 

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity kan doen voor jouw bedrijf? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen