06 augustus 2013 
in bloggen

Ebook publiceren en PR

Ebook publiceren en PR

Ebook publiceren. Iedereen wil er wel één hebben. Een boek of een ebook. Maar hoe doe je het? En minstens even belangrijk: hoe promoot je het?

Je ebook of boek in the picture door middel van PR

Iedereen wil er wel één hebben. Een boek of een ebook. Om je kennis te delen of om simpelweg te kunnen zeggen dat je een ebook hebt weten te publiceren. 

In Nederland is er iemand die niets anders doet dan mensen te helpen met het publiceren van een boek of ebook. Zijn naam is Ron de Joode. Hij begeleid mensen bij het schrijven van hun boek. Met zijn achtergrond als journalist weet hij precies wat belangrijk is in een boek, maar ook hoe je tot een goed ebook of boek komt.

Om mensen die met hem / bij hem een boek of ebook hebben gepubliceerd te helpen met de PR contacteerde hij mij. Op 22 augustus 2013 zal ik tussen 14.00 en 15.00 met hem een webinar houden hoe je een Ebook of boek na publiceren in de picture kan krijgen door middel van pr! Ik voel mij vereerd en heb er al helemaal zin in.

Meer informatie over Ron de Joode en zijn ebookbegeleiding.

Je las een artikel van Jennifer Delano, freepublicityspecialist en pr-expert

Benieuwd wat free publicity voor jou kan doen? Start met opvallen!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen