arrow_drop_up arrow_drop_down
17 juni 2020 

Zoetermeerse Zakenvrouwen organiseert workshop free publicity op 24 juni 2020

Zoetermeerse Zakenvrouwen organiseert workshop free publicity op 24 juni 2020

Ondernemersplatform Zoetermeerse Zakenvrouwen organiseert op 24 juni 2020 om 19.00 uur een nieuwe bijeenkomst. Spreekster en strategisch publicrelationsspecialist Jennifer Delano neemt de deelnemers van deze online workshop over free publicity mee in wat we kunnen leren over pr. Ze vertelt hierover: “Het succesvol aantrekken van media-aandacht kan elke ondernemer. Ontdekken hoe de concurrent dit doet, is een hele simpele manier om te ontdekken wat we kunnen leren en toepassen op ons eigen bedrijf.” Onder leiding van Marloes de Ruiter wordt er deze avond zowel geleerd als genetwerkt. De workshop is voor alle geïnteresseerden van de Zoetermeerse Zakenvrouwen en onderneemsters die hier meer over willen weten.

Zoetermeerse Zakenvrouwen
Zoetermeerse Zakenvrouwen gelooft in ‘women empowerment’ en wil carrièrevrouwen met elkaar verbinden om samenwerking te stimuleren. Tijdens hun bijeenkomsten gaan ze in gesprek met elkaar over relevante onderwerpen omtrent het ondernemerschap en zij organiseren trainingen op het gebied van marketing, branding en personal development. “Empowerment betekent iemand tot iets in staat stellen en dat is precies wat we met Zoetermeerse Zakenvrouwen willen doen”, aldus voorzitter Marloes de Ruiter. Vijf tot zes keer per jaar worden er (offline) bijeenkomsten georganiseerd, aangevuld met verschillende lunchmeetings, trainingen en workshops. Zij willen carrièrevrouwen in de regio Zoetermeer in staat stellen om zichzelf nog beter te presenteren en te positioneren op zakelijk gebied.

Meer over Zoetermeerse Zakenvrouwen:
Het platform voor ambitieuze en ondernemende vrouwen in de regio Zoetermeer, dat op 24 juni 2020 om 19.00 uur online spreekster Jennifer Delano op bezoek heeft. Meer informatie: https://www.zoetermeersezakenvrouwen.nl/.

Meer over Jennifer Delano:
Strategisch publicrelationsspecialist die dagelijks werkt aan de publiciteit van (potentiële) marktleiders. Daarnaast geeft ze tekst en uitleg aan experts die free publicity willen genereren. 

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen

Cookies...ja, gebruiken we!