17 juni 2020 

Zoetermeerse Zakenvrouwen organiseert workshop free publicity op 24 juni 2020

Zoetermeerse Zakenvrouwen organiseert workshop free publicity op 24 juni 2020

Ondernemersplatform Zoetermeerse Zakenvrouwen organiseert op 24 juni 2020 om 19.00 uur een online workshop over free publicity.  Tijdens deze workshop deelt strategisch publicrelationsspecialist Jennifer Delano wat we kunnen leren over pr. Ze vertelt hierover: “Elke ondernemer kan succesvol de aandacht van de media trekken. Door te ontdekken hoe je concurrent dit doet, leer je op een simpele manier wat je voor je eigen bedrijf kunt doen.” Onder leiding van Marloes de Ruiter wordt er deze avond zowel geleerd als genetwerkt. De workshop is niet alleen toegankelijk voor leden, maar ook voor andere onderneemsters die hier meer over willen weten.

Zoetermeerse Zakenvrouwen

Het platform Zoetermeerse Zakenvrouwen gelooft in ‘women empowerment’ en wil carrièrevrouwen met elkaar verbinden. Tijdens hun bijeenkomsten gaan ze in gesprek met elkaar over relevante onderwerpen omtrent het ondernemerschap. Daarnaast organiseren ze trainingen op het gebied van marketing, branding en personal development.

“Empowerment betekent iemand tot iets in staat stellen en dat is precies wat we met Zoetermeerse Zakenvrouwen willen doen,” aldus voorzitter Marloes de Ruiter. Vijf tot zes keer per jaar worden er (offline) bijeenkomsten georganiseerd, aangevuld met verschillende lunchmeetings, trainingen en workshops. Hiermee wil het platform carrièrevrouwen in de regio Zoetermeer helpen zichzelf nog beter te presenteren en positioneren.

Zoetermeerse zakenvrouwen is hét platform voor ambitieuze carrierevrouwen in Zoetermeer

Meer over Zoetermeerse Zakenvrouwen

Zoetermeerse zakenvrouwen is hét platform voor ambitieuze en ondernemende vrouwen in de regio Zoetermeer. Dit doen ze onder andere door het organiseren van online en offline events, zoals deze workshop free publicity. Daarnaast bieden ze diverse netwerkmogelijkheden.

Lees meer over Zoetermeerse Zakenvrouwen

Meer over Jennifer Delano

Jennifer Delano is strategisch publicrelationsspecialist. Ze werkt dagelijks aan de publiciteit van (potentiële) marktleiders. Daarnaast geeft ze tekst en uitleg aan experts die free publicity willen genereren. Wil je meer weten over Jennifer? Lees dan ook haar blog: Vijf dingen die je nog niet over mij als freepublicityprofessional weet. 

 

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen