12 augustus 2019 

Zo kom je met jouw verhaal in de Libelle – een interview over zwemmen

Zo kom je met jouw verhaal in de Libelle – een interview over zwemmen

Hoe kom je met jouw verhaal in de Libelle? Onlangs poseerde ik voor een wel heel erg bijzondere fotoshoot in dit iconische tijdschrift. De reden? Een interview over zwemmen!

Een hele snelle fotoshoot en een interview in de Libelle

Eindelijk mag deze video online:

Eindelijk mag deze video online én is de Libelle uit! Wij als team zijn er natuurlijk heel blij mee. Het was een hele snelle fotoshoot. We kwamen binnen en zochten meteen de juiste kleding uit van Monique Zita’s kledinglijn: Iammozi.nl. Daarna was het tijd voor wat make-up en haar … en toen door naar de plek van de fotoshoot.

Binnen vijf kwartier stonden we weer buiten. Inclusief een make-up waar ik nog een hele avond plezier van heb gehad tijdens de Zilveren Duif-awardshow, waar ik een van de awards in ontvangst mocht nemen.

Het interview ging over zwemmen … en in dit geval over het feit dat ik een paar jaar geleden eindelijk echt heb leren zwemmen en mijn C-diploma heb gehaald. Mijn werk werd genoemd, mijn naam stond er groot bij en natuurlijk is mijn foto lekker herkenbaar als mijzelf. Oftewel – een mooi moment in de media, waarmee mensen mij nog beter leren kennen.

Wil jij ook in de media met jouw verhaal?

Wil jij ook verschijnen in de media? Maar lukt het maar niet? Of heb je geen idee hoe je dit kunt aanpakken? Volg dan mijn online training Zo kiest de media voor jou! Voor slechts een paar tientjes ontdek jij hoe je jouw business naar het volgende level tilt!

Lees meer over mijn online training Zo kiest de media voor jou!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen