Zelf op televisie komen? Meld je nu aan voor Blow Up!
televisie
Jennifer Delano
televisie
11/30/2013
1 min
1

Zelf op televisie komen? Meld je nu aan voor Blow Up!

11/30/2013
1 min
1

Zelf op televisie komen. We kunnen er urenlang over praten, maar we kunnen het ook gewoon doen. A.s. 13 december 2013 op vrijdagavond vindt er in Pakhuis De Zwijger te Amsterdam een pilotopname plaats van het televisieprogramma ‘Blow Up’. En het goede nieuws is dat jij er gratis! bij kan zijn! Mail nú naar ticketsblowup@gmail.com door of jij erbij aanwezig wil zijn en met hoeveel personen.

Wat is Blow Up?

Blow Up is een televisieprogramma dat de volgende vraag probeert te beantwoorden: wat is er toch fout gegaan?

Fraude, corruptie, oplichting en misleiding; onze samenleving heeft zelfzuchtige monsters geschapen. Terwijl we een collectieve verantwoordelijkheid hebben, zoeken we naar daders en stellen deze publiekelijk terecht. Of ze nu Rijkman Groenink, Ton Hooijmaijers of Diederik Stapel heten.

Interviewer IJsbrand van Veelen interviewt de hoofdrolspelers niet alleen over hun persoonlijke verantwoordelijkheid, maar vooral over de context die de samenleving zelf heeft gecreëerd. Op zoek naar onderliggende oorzaken en drijfveren, om conclusies voor de toekomst te kunnen trekken. Daaropvolgend analyseert en toetst Van Veelen met vertegenwoordigers uit het betreffende vakgebied de uitkomsten van het gesprek.

In BLOW UP op vrijdag 13 december: De integriteit van de wetenschap, met o.m. Diederik Stapel.

Café Weltschmerz nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Deze eerste aflevering van BLOW UP is een televisiepilot. Na afloop praten we graag met je verder over de mogelijkheden dit format te perfectioneren. De toegang om zelf op televisie komen is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Mail daarom nú naar ticketsblowup@gmail.com door of jij erbij aanwezig wil zijn en met hoeveel personen.

Op televisie komen met jouw expertise? Ik help je graag!

Wat je droom ook is, free publicity op de televisie, in kranten of (online) magazines tilt jouw bedrijf gegarandeerd naar het volgende niveau. Ben jij klaar voor continue media-aandacht en heel veel klanten? Plan een gratis 15-minutengesprek met me en informeer naar de mogelijkheden.

JA! Ik wil een bekendheid worden met mijn expertise en maak graag een afspraak!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Reacties
Categorieën