18 september 2015 

Wat wij ondernemers willen meegeven (interview met Bas van Pelt over ondernemerschap)

Wat wij ondernemers willen meegeven (interview met Bas van Pelt over ondernemerschap)

Wat wij ondernemers willen meegeven – tijdens een interview komt de kern van ondernemerschap vanzelf naar buiten. Dit is wat Bas van Pelt en ik (Jennifer Delano) jou als ondernemer graag willen meegeven.

Elke werkdag post ik een nieuwe blog van mijn interview met Bas van Pelt. Bas van Pelt is ondernemer en trainer van (voornamelijk vrouwelijke) ondernemers. Hij legt uit wat zijn doel als ondernemer is: ‘Het is mijn missie om jou te helpen beseffen dat je een keuze kunt maken. De keuze om je leven weer in eigen hand te nemen. Ik leer je ervoor te kiezen te leven en je dromen te verwezenlijken. Durf te dromen, durf te leven en bereik wat je dacht dat onbereikbaar was.’

Ik heb hem natuurlijk stevig aan de tand gevoeld. En hier vind je een van de resultaten. Wil je alle blogs lezen: download rechtsboven mijn e-book en ik mail je alle blogs in één rij toe. Of like de pagina www.facebook.com/prgoeroe en bekijk daar de updates.

Hebben wij gelijk of niet? Reageer en laat het ons weten …

Investeer in jezelf én je bedrijf: Zo kiest de media voor jou!

Kan je een pr boost gebruiken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Volg mijn online training Zo kiest de media voor jou en leer welke methodes voor directe publiciteit zorgen! In slechts negentig minuten weet je exact hoe je jouw bedrijf naar het volgende niveau tilt.

Ontdek:

  • hoe je de juiste media kiest, zodat jouw ideale klant je moeiteloos vindt;
  • hoe je voor je eerste gratis mediapublicatie zorgt;
  • en hoe jij je bedrijf én jezelf uniek maakt en je daarmee onderscheidt van de concurrent!

Ben jij klaar om te shinen met jouw bedrijf?

JA! Vertel me meer over Zo kiest de media voor jou!

In deze vlog vertel ik meer over de kracht van goede pr. Ben je benieuwd wat publiciteit voor jou kan doen? Plan een vrijblijvend, gratis 15-minutengesprek in en informeer naar de mogelijkheden. Ik help je graag!

Over de schrijver
Jennifer Delano is de meest spraakmakende freepublicityspecialist van Nederland. Met een enthousiast team vakmensen achter zich adviseert ze vanuit een grote expertise en passie voor pr. Schrijft, spreekt, geeft workshops en leert elke dag nieuwe dingen om free publicity aan te trekken.
Reactie plaatsen